The Killing og Breakout Kings – premieredatoer offentliggjort

To nye serier, som begge virker lovende, har nå fått offisielle premieredatoer:

  • The Killing – 3.april
  • Breakout Kings – 13.mars

The Killing

Et mord begås og vi følger etterforskningen, offerets familie og samfunnet tett de 13 første dagene. Hver episode dekker en dag og det er karakterene som driver historien fremover, om vi skal tro serieskaperne rett.

Se promo og behind the scenes video her

Breakout Kings

Drevet av det faktum at det er få ting som er farligere enn fanger som akkurat har rømt, og lei av å følge protokoller og bruke utdaterte metoder, så starter US Marshals Charlie Duchamp (Lax Alonso – Avatar, The Fast and the Furious”) og Ray Zancanelli (Domenick Lombardozzi, “The Wire,” “Entourage”) å bruke uortodokse tilnærmelser til jobben ved å bruke eks-rømlinger for å fange rømlinger.

Charlie og Ray former en spesialgruppe bestående av de tre rømlingene det har vært vanskeligst å fange: en tidligere barnegeni og psykiatrisk ekspert som styrer med psykoanalyse, et tidligere gjengmedlem som vet å utnytte systemet både i og utenfor fengselet og en sexzy ekspert i “breaking and entering . Charlie og Ray får også hjelp av en sivil kvinne som fungerer som en slags trakt for gruppen. All informasjon, tips og data går via henne. For hver rømling de fanger, jo nærmere kommer de sin egen frihet. Spørsmålet er om disse fangene vil klare å vente så lenge med å bli fri, eller vil de forsøke å rømme igjen selv?

Advertisements

About SerieFreak

Mona er en selverklært SerieFreak og har egen blogg som beviser det. Er 35 år, utdannet siviløkonom fra NHH og godt etablert i Tønsberg med mann og to barn. Skriver også for nettstedet Serienytt.no

No comments yet... Be the first to leave a reply!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: