Breaking In: Promo for ny serie med Christian Slater

Fox har en ny serier med navn Breaking In på trappene. Den vil få premiere 6.april og har Christian Slater i en av hovedrollene. Andre skuespillere verdt å nevne Bret Harrison som noen kanskje husker som hovedrolleinnehaver i serien Reaper som ble kansellert forrige sesong. Han har også en rolle i sesong 2 av V.

Her er beskrivelse av serien (fra tv.com):
Breaking In is a workplace comedy, featuring Christian Slater as Oz, the leader of a team of young oddballs. The team of genius talent and security experts including Cameron Bright (Bret Harrison), Melanie Green (Odette Yustman), Cash Sparks (Alphonso McAuley), and Josh Armstrong (Trevor Moore), work for a high-tech firm Contra Security, whose aim is to keep corporations safe from security breaches. However, this particular team, under Oz’s masterful manipulations, often takes extremely dubious means to win clients for their protection services.

“Lex Luthor” i birolle!
Michael Rosenbaum, best kjent som Lex Luthor fra Smallville dukker opp i serien i en gjesterolle. Han spiller kjæresten til karakteren Melanie og etter det TVLine.com rapporterer så er det sikkert at han vil være med i de 7 første episodene av serien. Og serieskaperne utelukker ikke at rollen kan utvides.

Samtidig kommer det rykter fra Smallville-leiren at storylines de jobber med for serieavslutningen i stor grad avhenger av et comeback for Rosenbaum som Lex. Det er foreløpig ikke bekreftet noe sikkert, men de jobber med saken. Det er imidlertid bekreftet at Kristen Kreuk ikke vil være å se igjen som Lana.

About SerieFreak

Mona er en selverklært SerieFreak og har egen blogg som beviser det. Er 35 år, utdannet siviløkonom fra NHH og godt etablert i Tønsberg med mann og to barn. Skriver også for nettstedet Serienytt.no

Trackbacks/Pingbacks

  1. Smallville: Lex Luthor tilbake i seriefinalen! | SerieFreak - February 12, 2011

    […] i finalen av sesong 7.  Vi kan også glede oss til å se han i en rolle i den nye komedien Breaking In som har premiere […]

  2. Breaking In: Ny promo for ny serie | SerieFreak - February 25, 2011

    […] Les mer om Breaking In og se tidligere trailer […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: