Bones: Spoilers for andre halvdel av sesong 6

Bones er tilbake på amerikanske skjermer 20.januar og de kaster ikke bort noe tid og adresserer Brennan sin innrømmelse om at hun har følelser for Booth med en gang. I episodens andre scene så vil Booth fortelle Sweets om det. Etterdønneingene av denne nyheten vil være et dominerende fokus i andre halvdel av sesongen innrømmer executive producer Stephen Nathan says.

“Vi håndtere hvordan Brennan føler seg og hvordan hun skal gå videre herfra. Hvilken følelsesmessig smerte som hun bærer på og hvordan dette påvirker Booth og Hannah. Vil Booth fortelle Hannah om dette eller holde det hemmelig? I så fall vil ikke forholdet deres være spesielt solid. Brennan vil prøve å lukke følelsene bort på samme måte som hun har gjort tidligere, men vil ikke klare det på samme måte. Og mye av dette vil bli adressert i episoden hvor Booth og Brennan er fanget sammen i en heis.

Denne episoden vil bli vist i februar eller mars og regissert av David Boreanaz (Booth). Han vil også regissere episoden som vises 27.januar som er den første av tre episoder som omhandler en snikskytter.

“I heisepisoden så er det en snøstorm i Washington, og all elektrisitet blir stengt av. Nerdene på Jeffersonian må løse et mord ekstremt raskt, ettersom de oppdager at offeret har en svært smittsom sykdom. Det er ting som tyder på at sykdommen enda ikke er kjent i verden, slik at vedkommende som drepte personen mest sannsynlig er kilden. Og de må løse dette uten fancy elektronikk og teknologi. Det er en festlig scene hvor de må ta røntgen uten røntgenmaskin og de finner ut hvordan de kan klare det. Mens dette pågår så er Booth og Brennan fanget i heisen i hans leilighetskompleks. Det eneste de har er mobiltelefonen inntil batteriene dør.

Og NB! Denne episoden med heisen må ikke forveksles med valentinsepisoden, som også har Booth og Brennan sammen. Om denne episoden så er det ikke like rause med informasjon.. Men ifølge Nathan så er begge alene, og begge hater Valetinsdagen, og på en eller annen måte ender opp med å gjøre noe som er svært unikt for Booth og Brennan.

Spoilers om andre episoder:

  • I snøstormepisoden så må Angela og Hodgins talker nyheter de får i forhold til Angela sin graviditet.
  • I februar så vil det også vises en episode som inneholder et frieri. Her er mordmysteriet satt i BMX-setting. Åpningscenen består av Booth og Sweets som heller nedpå shots og blir fulle på bar. Det er visstnok veldig morsomt og Booth tilbyr Sweets råd om forholdet hans til Daisy. Vi vet at det er to frierier i sikte… Er begge i denne episoden? Serieskaperen vil ikke røpe noe, men teaser med at denne episoden er full av godsaka.
  • Han ser også frem til en episode som omhandler et mord satt i omgivelser “Racial Honesty”. Dette er en gruppe mennesker som mener at verden ville bli bedre om alle var brutalt ærlige hele tiden. Så det er ingen tvil om at disse menneskene vil svare ærlig og ingen hvite løgner vil bli servert eller sannheter som blir strukket vel langt. Brennan vil selvsagt ha sine meninger om dette, og det samme gjelder Booth. Han er antagelig den mest moralske mannen på tv, så hva ærlighet betyr for han og når det er moralsk å ikke være ærlig blir et tema.
  • En annen episode involverer mange kroppsdeler. De finner en haug med føtter som har vasket i land ved grensen til Canada, så det er en liten uenighet om hvem sine føtter dette er – amerikanske eller kanadiske
Advertisements

About SerieFreak

Mona er en selverklært SerieFreak og har egen blogg som beviser det. Er 35 år, utdannet siviløkonom fra NHH og godt etablert i Tønsberg med mann og to barn. Skriver også for nettstedet Serienytt.no

No comments yet... Be the first to leave a reply!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: