Supernatural: Gutta drar til Ville Vesten, blir mega-meta + andre sesong 6 spoilers

Supernatural er tilbake med nye episoder 28.januar. Mens vi venter utålmodig, så kan vi kose oss med følgende godbiter om kommende episoder:

TVSquad.com intervjuet seriesjef Sera Gamble som hinter mer om hva vi har i vente… Jepp, det er spoilers i sikte!

Winchester-brødrene inntar the Wild West.
“Du kan risikere å se gutta i cowboy-hatt i løpet av sesongen,” informerer Gamble. “Kanskje får vi lurt Jared (Padalecki) opp på hesteryggen også. Hvem vet. Jeg har allerede pratet med Jensen (Ackles) om det og han er gira. Jeg tror guttene vil syns det er veldig artig.”

“Vi har alltid hatt lyst til å gjøre det. For på mange måter så Supernatural som en Western og vi har flere ganger sett etter måter å få plassert Sam og Dean i the Old West, om så bare for deler av en episode. Hovedutfordringen har alltid vært hvordan vi skulle få det til rent produksjonsteknisk.

Hun oppfordrer fans som vil se Sam og Dean i vesten om å skrive kjærlighetsbrev til (executive producer) Robert Singer, Jim Michaels, som er line producer og Diane Widals som har ansvaret for kostymer. Å få til noe sånn på det moderate budsjettet vi har, er i  hyllest til deres kreative engasjement. Det er mest sannsynlig episode 18 som innholder en tur til Ville Vesten.

Supernatural bryter den “fjerde veggen” – mega-meta episode i sikte.
Sera Gamle forteller videre om “the craziest meta episode of all time.” Ja, Supernatural vil gå mega-mega-meta i episoden kalt ‘The French Mistake, som vises 18.februar.

******************************************************************************************
For de som lurer på hva som menes med den fjerde veggen (The Fourth Wall), så referere det opprinnelig til den usynlige fjerde veggen i en tradisjonell teaterscene. Dette er altså “veggen” mellom skuespillerne og seerne/publikum. Når noen henvender seg direkte til publikum på scenen/via skjermen, så kalles det “breaking the fourth wall”. META, eller en meta-referanse er når fiktive karakterer viser en slags bevissthet at de er fiktive, eller at de refererer, henviser til eller er i scener som ligner på ting skuespilleren har gjort før. Enkelte serier benytter dette mer enn andre, eksempler på dette er Chuck og Supernatural.
*******************************************************************************************

“Vi har en episode i vente hvor Sam og Dean befinner seg i en slags parallell verden. Her er det ingen magi, men en tv-serie kalt Supernatural og alle rundt dem er overbevist om at de er skuespillerne med navn Jared Padalecki and Jensen Ackles.”

“Det hele utspiller seg som om skuespillerne har psykotiske nervesammenbrudd på settet og produsentene vet ikke hva de skal gjøre. Det vi har filmet er utrolig hysterisk, både Jared og Jensen er ekstremt morsomme.”

Hvor meta er episoden? Jared Padalecki sin kone, Genevieve Cortese, vil ha en gjesterolle i episoden. Hun spilte som de fleste kanskje vet, demonen Ruby i sesong 4. Produsentene vil ikke spille seg selv, men Brian Doyle-Murray vil spille Robert Singer, executive producer av serien som brødrene dukker opp i.

“Og som seg hør og bør, så vil jeg være en kroppløs stemme på telefonen,” forteller Gamle.

Vil en eller annen versjon av Supernatural-skaper Eric Kripke være med i episoden? “Deler av episoden handler om det faktum at Eric er vanskelig å få tak i,” sier Gamble. “Han er i en eller annen hytte og skriver et filmskript for SyFy Channel.”

Her er en samling øvrige spoilers:

  • Vi vil se mer til Castiel og “borgerkrigen” i himmelen i andre del av sesongen. vi vil også møte en av Castiel sine løytnanter.
  • Du kan forvente å se mer til engelen Balthazar, spilt av Sebastian Roche. “Balthazar skaper noen seriøse og hysteriske problemer fordi han gjør ting bare på pur f, forteller Gamble.
  • Rufus vil også dukke opp igjen.
  • Vi vil se igjen Ben og Lisa før sesongen er over.
  • Grandpa Winchester er tilbake i episoden 4.februar, som viser flashbacks til når Sam jobbet sammen med han.
Advertisements

About SerieFreak

Mona er en selverklært SerieFreak og har egen blogg som beviser det. Er 35 år, utdannet siviløkonom fra NHH og godt etablert i Tønsberg med mann og to barn. Skriver også for nettstedet Serienytt.no

Trackbacks/Pingbacks

  1. Supernatural: Promo, titler og spoilers kommende episoder | SerieFreak - January 22, 2011

    […] 6×15: The French Mistake Dette er episoden hvor de bryter ned den “fjerde veggen” og havner i et alternativt univers hvor alle tror at Sam og Dean er skuespillere med navn Jared Padalecki og Jensen Ackles i serien Supernatural. Jared’s kone og ex-supernatural skuespiller Genevieve Cortese (Ruby 2.0) er også med. Les mer om episoden her. […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: