Pretty Little Liars: TV Guide Magazine intervju – spoilers

TV Guide Magazine‘s got a secret. But they cannot keep it! Her er noen spoilers og hint om kommende episoder av Pretty Little Liars:

Kan Ian faktisk være “A”?
Mest sannsynlig ikke, men Spencer sin nye svoger er en A+ tulling. Jentene vet nå det samme som vi seerne vet, nemlig at Alison var sammen med Ian ved The Kissing Rock. Og at han var den eldre gutten hun var sammen med, forteller serieskaper King.  “Fra nå av vil de begynne å sette sammen brikkene og prøve å finne ut hva som hendte med Alison den kvelden hun forsvant.”

Mens hun balanserer dette Scooby-do aktige mysteriet, så vil Spencer også få et slags kjærlighetsliv. Hun vil finne ekte kjærlighet i løpet av disse vinterepisodene, lover King. Det er noe serieskaperne mer eller mindre kastet terning om hvem hun skulle bli sammen med, og karakterene kunne ikke vært større motsetninger. Men forholdet dem i mellom er fantastisk og det er en romantisk historie. Hun vil få en kjæreste på sin egen alder.Hvem er det? King gir oss følgende hint: “Det er ikke en ny karakter, det er noen vi allerede har møtt…”

Hvorfor har vi en følelse av at Jenna ikke er blind likevel?
“Det er mange som tror at Jenna kan se,” ler King. “Det er også mange som har teorier om Maya. Og Maya kommer tilbake.”

Hvor langt vil Ezra-Aria forholdet gå?
Det er ingen grunn til bekymring – Pretty Little Liars vil ikke lage noen store skandaler ut av dette. “Forholdet dem i mellom ble etablert i bøkene som serien er basert på og det var så viktig for forfatteren å formidle at disse to var soul mates. At de har et forhold som er basert på romantiske følelser, og ikke rent seksuelle. Og det er viktig for tv-serien å være tro mot dette, noe jeg føler at vi er.”

Neste uke sniker paret seg unna for sin første date, men King advarer om trøbbel i vente. “Aria er etablert i bøkene som den mest modne. Som en gammel, vis sjel”, fortsetter King. “I de neste episodene ser vi en modenhet som hun har og ikke han. Og det kommer til å påvirke forholdet deres.”

Emily, endelig lykkelig?
Veien ut av skapet er ikke fylt med solskinn for Emily, men selv med Maya sendt avgårde til “ungdomsfengsel”, så ser det ut til å være brudd i skydekket fremover. “I de første 10 episodene, så fikk ikke Emily mye lykke, men i de neste 12 vil vi se henne smile mer. Hun vil ha det litt moro og det er en episode (1.19) hvor hun har det utrolig gøy og virkelig begynner å finne seg selv.

Hannah har ny mann -en skikkelig bad boy. Hva er greia der?
“Caleb er en bad boy,” bekrefter King og tenker da på Tyler Blackburn som er castet i rollen som karakteren Caleb. “Når han og Hanna møtes første gang, så er det fyrverkeri, men ikke tiltrekning til hverandre – heller fra hverandre. Begge føler rett og slett litt avsky til den andre. Dette forsvinner fort….

Advertisements

About SerieFreak

Mona er en selverklært SerieFreak og har egen blogg som beviser det. Er 35 år, utdannet siviløkonom fra NHH og godt etablert i Tønsberg med mann og to barn. Skriver også for nettstedet Serienytt.no

No comments yet... Be the first to leave a reply!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: