Being Erica: Oppklaring rundt villedende premieredato

Jeg har nylig blitt oppmerksom på et punkt i oversikten over premieredatoer 2010/2011 som er ikke så  rent lite villedende. Being Erica står nemlig oppført med sesongpremiere 27.januar 2011. Og det er for så vidt riktig – Being Erica hadde premiere da – i USA – og med sesong 3!

Oversikten er hentet fra en amerikansk nettside som da har listet opp datoen for når serien har premiere på den amerikanske kanalen SoapNet. Being Erica er jo en kanadisk serie, så sesong 3 har for lengst blitt vist der og vi som tyr til nettet for å finne godbitene har allerede sett denne sesongen.

Sesong 4 av Being Erica har faktisk enda ikke fått grønt lys, så innspilling er ikke startet enda, selv om mye av manus er på plass. Skulle det bli en fjerde sesong, så vil dette mest sannsynlig bli seriens siste. Det forventes en avklaring på dette i løpet av kort tid.

Det utvikles i tillegg en amerikansk versjon av serien. Ikke spør meg hvorfor, men den har i det minste samme hovedrolleinnehaver…

For alle Being Erica fans der ute, så er det bare å beklage om oversikten villedet dere. Jeg forstår at dere er skuffet, men jeg var faktisk ikke klar over dette.

About SerieFreak

Mona er en selverklært SerieFreak og har egen blogg som beviser det. Er 35 år, utdannet siviløkonom fra NHH og godt etablert i Tønsberg med mann og to barn. Skriver også for nettstedet Serienytt.no

No comments yet... Be the first to leave a reply!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: