Chuck: We give a Chuck – vi vil ha sesong 5!

Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen. Chuck ruler! I går gikk episode 4.13 i USA og da serien ble fornyet i fjor, så ble det først gitt en ordre på 13 episoder. Serieskaperne har planlagt sesong deretter, og til tross for at de relativt tidlig fikk vite at NBC ønsket ytterligere 11 episoder, så har de holdt fast ved sin opprinnelige plan. Dette resulterte i en fantastisk episode 4.13 hvor de ikke sparte på noe. Episoden kunne glatt vært en sesongfinale.

Har du ikke sett episoden, så skal jeg ikke spoiler for mye. Men la oss bare si at de på utmerket måte klarer å lande Volkoff-historien, Ellie sin graviditet og Chuck sine romantiske planer på et glimrende måte. Og fremdeles så har vi 11 episoder igjen!

Dette er utvilsomt den serien jeg følger med på hvor serieskaperne er mest i touch med sine fans (Supernatural er like bak). Da det ble kjent at de skulle caste moren til Chuck så strømmet det inn med forslag, og en av de som virkelig fikk gjennomslag var Linda Hamilton. Og hva gjør de? Jo, de caster nettopp henne. Et inspirert valg som har fungert utmerket i tospann med Timothy Dalton. De er heller ikke redde for ting som mange andre serier bruker sesonger på, som feks å la hovedkarakterene ha et forhold – som fungerer over tid.

TVLine har pratet med serieskaperne Fedak og Schwartz som kan røpe:

  • vi ikke har sett de siste til verken Mama Bartowski eller Volkoff.
  • Sarah sa ja 🙂
  • To nye, kvinnelige karakterer dukker opp, og de vil ha en rolle i Chuck mytologien. Men ingen av dem vil havne i kjærlighetstriangel med Chuck og Sarah
  • De diskuterer muligheten for et bryllup mot slutten av sesongen…
  • De er (som alltid) usikre på om dette blir siste sesong eller ikke og oppfordrer fans til å la NBC få vite at vi ønsker serien tilbake. Så kast deg over mail, Facebook, Twitter etc og gi lyd fra deg!

Her er en video til inspirasjon…. 🙂

Advertisements

About SerieFreak

Mona er en selverklært SerieFreak og har egen blogg som beviser det. Er 35 år, utdannet siviløkonom fra NHH og godt etablert i Tønsberg med mann og to barn. Skriver også for nettstedet Serienytt.no

No comments yet... Be the first to leave a reply!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: