Nikita: Intervju m/Shane West (Michael) – flere flashbacks, mer trøbbel for Division og mer “Mikita”

Nikita-fan? Da bør du sjekke ut dette intervjuet med Shane West som spiller Michael i serien. Vi kan nemlig forvente oss et kyss i løpet av sesongen. Og kanskje også mere til…

“Dere får kanskje mer enn dere vil ha,”forteller Shane til E!Online. Men er det i nåtiden eller i fortiden…? Vi vil få flere flashbacks. “Da Nikita var en del av Division, så kunne Michael gått rett bort til henne og kysett henne. Og fans kunne sett det og si Oh My God. Fordi det kan vi enkelt forklare og forsvare. Spørsmålet er om vi kan gjøre det samme i nåtiden? Og jeg tror vi vil få se et kyss i nær fremtid, men jeg ikke sikker på om jeg kan fortelle dere om det er i et flashback eller ikke.”

Men de gode nyhetene er (bortsett fra at Shane West nå også er på Twitter  @shanewest_1) er at fans kan glemme alt de tror de vet om Michael, Nikita og Alex. Og vi mener dette på en god måte. “Fest setebeltene og hold dere fast, for mot slutten av sesongen så vil hele Nikita-universet være svært annerledes enn det var i begynnelsen. Det føles positivt for oss involvert i serien, og vi håper fans vil synes det samme.”

Så lenge Michael og Nikita er sammen, så tror vi fans vil være positive. “Nikita og Michael vil absolutt bli kastet sammen og måtte fullføre flere oppdrag sammen denne sesongen,” sier Shane.

Når vi spør om Alex (Lyndsy Fonseca) er en potensiell romantisk interesse for Michael, så hadde Shane bare et ord for å beskrive det. Og det ordet var creepy.

“Jeg tror ikke det er særlig smart å koble sammen Michael og Alex på den måten pga fortiden hans med Nikita. Det vil bare sette Michael som menneske i et dårlig lys, fordi det får han til å se ut som en som blir gira over tanken på å date alle rekrutter som kan minne han om Nikita. Det får det til å føles ganske creepy,” forteller Shane West.

Bortsett fra romanse så vil Michael ha mer enn nok å stri med ettersom en person dukker opp langt raskere enn forventet, nemlig Kasim. “Det kommer mye mer rundt det,” lover Shane. “Jeg kan avsløre at han kommer tilbake, men jeg kan nok ikke si noe mer om det nå.”

Når det gjelder Division, så forteller Shane at Micheal omsider begynner å sette spørsmål ved ting. “Michael begynner å bli litt smartere når det gjelder hva som foregår i Division og begynner å tvile mer på Division, Percy (Xander Berkeley), Amanda (Melinda Clarke) og til og med Alex,” forteller han oss. “Han begynner å få ideer om at noe er ganske råttent og han lurer på om Alex lyver for han. Så dere kommer til å se en stor omveltning i løpet av de neste episodene og definitivt mot slutten av året.”

Kilde: E!Online

 

Advertisements

About SerieFreak

Mona er en selverklært SerieFreak og har egen blogg som beviser det. Er 35 år, utdannet siviløkonom fra NHH og godt etablert i Tønsberg med mann og to barn. Skriver også for nettstedet Serienytt.no

No comments yet... Be the first to leave a reply!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: