Terra Nova: Dinosaur-serie fra Steven Spielberg med premiere i mai

Under gårsdagens Super Bowl finale (som helt sikkert vil bli best husket for Christina Aguileras tekstflause), så benyttet Fox anledningen til å vise promo for den nye seriesatsningen Terra Nova. Denne serien vil ha premiere i mai og det er ingen ringere enn Steven Spielberg som står bak prosjektet.

Seriens handling:
I året 2149 er jorden i kaos og mesteparten av plate- og dyrelivet er utryddet. Forskere kan ikke reversere ødeleggelsene, men finner en løsning i å reise tilbake til prehistoriske tider for å redde menneskeheten.

Blant nybyggerne i Terra Nova finner vi familien Shannon. Jim Shannon, spilt av Jason O’Mara, er en god far med hemmeligheter i fortiden. Elisabeth er konen hans som er kirkurg. Hun vinner et globalt lotteri om å få bli med i Terra Nova sitt medisinske team. De har tre barn som blir med dem på reisen. Josh (Landon Liboiron, Life Unexpected, DeGrassi) er 17 og ikke fornøyd med å måtte forlagte livet han kjenner og er vandt til. Maddy er 15 og ser frem til et nytt liv og muligheten til å gjøre endringer. Zoe er 5, og det er en hemmelighet som involverer henne som kan skape problemer for familien.

Kommandant Nathaniel Taylor advarer de nye om farene som omgir dem. Det er ikke bare dinosaurer man må se opp for, men også andre nybyggere som har forlatt kolonien for starte sin egen. Shannon familien oppdager snart at ikke alle er enige om hvordan de kan redde menneskehelten og det kan true den nye verden.

Terra Nova vil ha premiere 23.mai med ny episode 24.mai. Deretter vil den fortsette med regelmessige episoder fra sesong 2011/12 i september.

Advertisements

About SerieFreak

Mona er en selverklært SerieFreak og har egen blogg som beviser det. Er 35 år, utdannet siviløkonom fra NHH og godt etablert i Tønsberg med mann og to barn. Skriver også for nettstedet Serienytt.no

Trackbacks/Pingbacks

  1. Terra Nova: Ny promo for Steven Spielberg-serie « SerieFreak - February 26, 2011

    […] Les mer om serien og se tidligere promo […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: