Smallville: Lex Luthor tilbake i seriefinalen!

Smallville-fansen kan omsider puste lettet ut!

Etter nesten et år med spekulasjoner, så har Michael Rosenbaum endelig inngått avtale om å gjennoppta rollen som Lex Luthor i den to-timer lange seriefinalen, som vil bli vist 13.mai.

“Jeg gleder meg til å komme tilbake,” fortalte Rosenbaum til TVLine. “Jeg gjør det for alle fansene som virkelig har gjort Smallville til den suksessen serien er. Jeg setter stor pris på deres engasjement, deres stå-på-vilje og alle truslene, hehe.”

Han forteller videre: “Jeg ser frem til å klemme alle gamle kolleger i Vancouver en siste gang og se alle vennene mine igjen. Og ikke minst gleder jeg meg til at Lex Luthor endelig skal bli den bad-ass’en som skjebnen vil at han skal bli.”

Executive producers Kelly Souders og Brian Peterson sier dette om Rosenbaums DaCapo: “Det føles som om alle stjernene står riktig på himmelen. Vi kunne ikke vært mer gira. Og It feels like the stars are aligning, literally. We couldn’t be more excited. And as far as the måten han vender tilbake på…. det vil ikke være noen tvil om at Lex blir den store rivalen i Clarks liv. Han er skurken med stor S i historien.”

Rosenbaum ble av mange regnet som biten som manglet i seriens siste sesong som har ønsket alumni som John Schneider og Annette O’Toole (som Jonathan og Martha Kent) og John Glover (Lionel Luthor), og senere denne sesongen Laura Vandervoort (Kara/Supergirl) og Callum Blue (Zod).

Rosenbaum så vi sist i Smallville i finalen av sesong 7.  Vi kan også glede oss til å se han i en rolle i den nye komedien Breaking In som har premiere 6.april.

About SerieFreak

Mona er en selverklært SerieFreak og har egen blogg som beviser det. Er 35 år, utdannet siviløkonom fra NHH og godt etablert i Tønsberg med mann og to barn. Skriver også for nettstedet Serienytt.no

Trackbacks/Pingbacks

  1. Smallville: Episode 10.14 promo & sneak peek + div spoilers | SerieFreak - February 16, 2011

    […] Smallville er over halvveis i sin siste sesong og som du kanskje har fått med deg allerede så har Michael Rosenbaum gått med på å vende tilbake som Lex Luthor i finalen. […]

  2. Breaking In: Ny promo for ny serie | SerieFreak - February 25, 2011

    […] Michael Rosenbaum tilbake som Lex Luthor i Smallville finalen […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: