Smallville: Episode 10.14 promo & sneak peek + SPOILER

Smallville er over halvveis i sin siste sesong og som du kanskje har fått med deg allerede så har Michael Rosenbaum gått med på å vende tilbake som Lex Luthor i finalen.

Her er promo og sneak peek fra denne ukens episode som har fått tittelen Masquerade.

SPOILER ALERT!

Alexander er ………….. Connor Kent!
Om du så forrige ukes episode av Smallville så har du kanskje allerede dine mistanker. Vi så at Lex-klonen Alexander var noe ustabil og gikk fra å ønske Clark død, teame opp med pappa Lionel (alternativ Lionel fra parallelt univers) til å igjen følge Tess. Han vokser med alarmerende fart og vet selv at han antagelig ikke vil leve lenge. I de siste minuttene av episoden så vi Tess som trøstet en fortvilet Alexander som er i ferd med å miste alle minnene sine/Lex sine minner. Hun vil gjøre det humane og drepe han med gift for at han skal slippe å lide, men får seg en grundig overraskelse når sprøytenålen bøyer seg og ikke bryter huden.

For de som er godt kjent med Supermann-mytologien fra tegneseriene, så klarer de nok å legge to og to sammen å få dette svaret: Alexander er faktisk Connor Kent! TVLine bekrefter dette og har offentliggjort dette bildebeviset.

Connor Kent aka Superboy (Kon-El) er en krytonisk/menneskelig hybrid av Supermann (Clark Kent) og hans erkefiende Lex Luthor. Les mer på wikipedia 🙂

About SerieFreak

Mona er en selverklært SerieFreak og har egen blogg som beviser det. Er 35 år, utdannet siviløkonom fra NHH og godt etablert i Tønsberg med mann og to barn. Skriver også for nettstedet Serienytt.no

No comments yet... Be the first to leave a reply!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: