True Blood: Gjett hvem som kommer tilbake?

Er det ikke snart sommer? For sommer betyr også ny sesong av True Blood. I disse dager så lese jeg Sookie Stackhouse bøkene som serien er basert på. I skrivende stund er jeg på bok 3 som også har gitt inspirasjon til sesong 3.

Tidligere teasers har allerede gitt oss hint om at sesong 4 vil handle mer om hekser og varulver, noe som selvsagt betyr gjensyn med varulven Alcide og nye bekjentskaper med heksekunster. Vi møtte karakteren Jesus forrige sesong (Lafayettes kjæreste) og han vil få en større rolle kommende sesong. Så stor faktisk at skuespiller Kevin Alejandro valgte å bli skrevet ut av politiserien Southland (en ekstremt god og brutal episode, forøvrig. Anbefales!)

 

I sesong 2 var en av hovedhistoriene knyttet til anti-vampyrbevegelsen The Fellowship of The Sun. Den eldgamle vampyren Godric var gått lei livet som udødelig og med mange udåder på samvittigheten så hadde han frivillig overgitt seg til bevegelsen for å bli “drept” ved å møte solen. Godric var Eric sin skaper og det var et rørende øyeblikk da han gikk morgengry i møte. Men vi har ikke sett det siste til Godric! Det er nå kjent at han vil ha en gjesteopptreden i sesong 4, mest sannsynlig i form av flashback, uten at dette er bekreftet.

Kjenner du ikke at du gleder deg allerede? 🙂

Advertisements

About SerieFreak

Mona er en selverklært SerieFreak og har egen blogg som beviser det. Er 35 år, utdannet siviløkonom fra NHH og godt etablert i Tønsberg med mann og to barn. Skriver også for nettstedet Serienytt.no

No comments yet... Be the first to leave a reply!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: