Pilot-info: Don Johnson som frisør!

80-talls fenomenet Don Johnson er muligens snart tilbake i tv-ruta, men denne gangen er Sonnie Crockett sine pastellfargede italienske jakker og linbukser byttet ut med rettetang og hårbørste….

Don Johnson er tilbake i en NBC-serie for første gang siden Miami Vice som stjernen i den nye serien A Mann’s World, en pilotepisode satt i et Beverly Hills Spa.

Serien er produsert av Sex and The City produsenten Michael Patrick King og Johnson vil spille Allan

Mann, en kjent (og heterofil) frisør i femtiårene som strever med å holde seg ung og relevant i en bransje fiksert på ungdom. Rik og suksessfull så er Allan ikke interessert i pensjonere seg. I stedet så bestemmer han seg for å ekspandere skjønnhetsimperiet ved å kjøpe bygningen vegg i vegg til frisørsalongen og gjøre det om til et dagspa.

I serien vil vi også finne Taylor Kinney, sist sett som varulven Mason i Vampire Diaries og før det som en av ambulansepersonellet i dramaserien Trauma som ble kansellert etter en sesong.

About SerieFreak

Mona er en selverklært SerieFreak og har egen blogg som beviser det. Er 35 år, utdannet siviløkonom fra NHH og godt etablert i Tønsberg med mann og to barn. Skriver også for nettstedet Serienytt.no

No comments yet... Be the first to leave a reply!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: