True Blood: Sesong 4 spoilers fra PaleyFest

Paley Festivale har vært denne helgen og True Blood-gjengen var samlet der. Og det kjekke for oss? Spoilers for kommende sesong, selvfølgelig:)

Bye bye, Bill & Sookie | Hvis dette er din yndlingsparing, så anbefaler jeg deg å slutte å lese her og nå. Serieskaper Alan Ball avslører at Bill (Stephen Moyer) og Sookie (Anna Paquin) sitt emosjonelle brudd i sesong 3 finalen vil vare, og sier at en eventuell gjenforening vil ta lang tid. Bills svik er så dypt at hun for øyeblikket ikke ser noen vei tilbake fra det. Det ble spøkt om at de vil trenger rundt 17 sesonger totalt. Han legger også til at Alcide (Joe Manganiello) kan være en aktuell kandidat, ettersom han ikke forvandles til en ildkule om han går ute i dagslys.

Eric Northman, Hvem?! | Sookie kommer til å være altfor opptatt med Eric Northman til å bekymre seg for Bill uansett. I hvert fall om vi skal tro at serieskaperne følger bøkene, noe de foreløpig ha gjort ved å ta bort Eric sin hukommelse. “Ting er langt fra stabilt for Eric,” avslører Alexander Skarsgård. “Han vet ikke hvem han er lenger. Han er veldig fortapt..” Uten å avsløre hvorfor han har mistet hukommelsen, så forteller Skarsgård at det er mange hjelpsomme folk i Bon Temps som hjelper til med å legge alle bitene i puslespillet for han  – kanskje også en blond fe/fairy – men alles favoritt-trainee Pam (Kristin Bauer Van Staten) er selvsagt svært hjelpsom som hans “datter”. Serieskaper Ball ville ikke avsløre hvordan Erics avdøde skaper, Godric (Allan Hyde) kommer tilbake, men sier kryptisk at med slike eldgamle vampyrer så kan man gå tilbake i tid, eller de kan vise seg i drømmer. Skarsgård lover også et fantastisk flashback med Eric og Bill, så det er jo noe å se frem til.

Sookie den gode fe? | Sist vi så stakkars Sookie så vandret hun rundt i et forhekset eventyrland med feer. Når vi kommer tilbake, så er hun også tilbake men det er noe som er annerledes, forteller Anna Paquin. Sookie vil fortsette reisen med å finne seg selv, nå uten Bill.

Heksehyl | Vi har alt hørt at sesong 4 vil omfatte hekser. Ball lover at heksene ikke vil bringe med seg mer ondskap. Derimot er det en eldre “vesen” som kommer inn i bildet. Jesus (Kevin Alejandro) er også tilbake som Lafayette sin kjæreste og de er fremdeles lykkelig – men kanskje bare fordi Jesus har forhekset han?
Shapeshifters opp og i mente | Sam var noe agressiv og sinna i sesong 3. Sam Trammell ler når han for spørsmålet om karakteren hans vil roe seg litt ned. “Sam hadde en dårlig dag i sesong 3. Men han vil få en ny sjanse på kjærlighetsfronten, noe som forhåpentligvis gjør humøret noe bedre. Tommy (Marshall Allman), Sams lillebror er tilbake og han har som vanlig trøbbel på gang. Vi vil også bli introdusert for en håndfull nye “shifters”

Tara Returns | Rutina Wesley lover at Tara vil komme tilbake til Bon Temps etter hennes kjappe farvel i sesongfinalen. Stedet hun dro for å få en pause fra alt det supernaturale var “cool” og vil overraske folk. Vi vil se en ny Tara. Hun er mer stabil og hun vil kanskje til og med finne lykken..

The Best of the Rest |

  • Arlene og Terry venter fremedeles en “ond” baby og problemet vokser med stor fart.
  • Andy Bellefleur (Chris Bauer) har også sine laster denne sesongen, ettersom han vil begynne å eksperimentere med all V (vampyrblodet) som ligger igjen på kontoret hans. Kampen mellom Bill og Queen Sophie-Anne vil bli adressert tidlig i sesongen – og det er ikke bare de to som er involvert.
  • I en scene som ble vist for publikum på Paley Fest ser vi at Hoyt (Jim Parrack) og Jessica (Deborah Ann Woll) fremdeles er sammen, men kjemper for offentlig aksept i kjølvannet av kaoset laget av King Russel Edgington (Denis O’Hare). Eventyret dem i mellom kan ikke var evig, men kanskje er realisteten bedre.
  • Det ble ikke diskutert så mye om Jason (Ryan Kwanten) men han vil jobbe for politiet igjen denne sesongen.
  • Og selvsagt så vil Pam fortsette med sine legendariske oneliners/kommentarer og vil ha noe morsomt på gang med Tara av alle folk…

 

Advertisements

About SerieFreak

Mona er en selverklært SerieFreak og har egen blogg som beviser det. Er 35 år, utdannet siviløkonom fra NHH og godt etablert i Tønsberg med mann og to barn. Skriver også for nettstedet Serienytt.no

Trackbacks/Pingbacks

  1. True Blood: Season 4 teaser (video) « SerieFreak - March 13, 2011

    […] er i full gang. Er du keen på info om hva vi har i møte, så sjekk ut denne posten med spoilers direkte fra serieskaperne og skuespillerne på PayleyFest for noen uker tilbake. Her er en teaservideo. Og jeg er helt enig med tagline’en – […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: