True Blood: Season 4 teaser (video)

Yay!! Sesong 4 av True Blood vil mest sannsynlig starte i juni og innspillingen er i full gang. Er du keen på info om hva vi har i møte, så sjekk ut denne posten med spoilers direkte fra serieskaperne og skuespillerne på PayleyFest for noen uker tilbake. Her er en teaservideo. Og jeg er helt enig med tagline’en – Waiting Sucks!

PS! Leser alle bøkene i disse dager og er på bok 5 nå. TV-serien er ingen blåkopi, men følger likevel bøkene relativt greit i forhold til de store linjene, selv om de tar enkelte kreative friheter. Bøkene ser jo alt fra Sookie sitt ståsted, mens tv-serien følger flere av karakterene, så det er først og fremst med hensyn til de andre at ting er annerledes. (eks så har jeg ikke sett snurten av Jessica i bøkene, så Hoyt har ingen vampyrkjæreste og nevnes kun i ny og ned, Lafayette levde ikke ut bok en en gang, Tara er langt fra så involvert og Jason har aldri vært i nærheten av politiet utenom som fange…)

 

About SerieFreak

Mona er en selverklært SerieFreak og har egen blogg som beviser det. Er 35 år, utdannet siviløkonom fra NHH og godt etablert i Tønsberg med mann og to barn. Skriver også for nettstedet Serienytt.no

2 Responses to “True Blood: Season 4 teaser (video)”

  1. Morsomt å komme over din blogg,elsker serier =) gleder meg til sesong 4 av trueblood også=) Ser du også har skrevet om V under!=) Har ikke fått med meg hele sesong 2 ennå. =)
    er også på bok nr 5 i bøkene skrevet Charlaine Harris=)

    • Hei, takk for hyggelig tilbakemelding. Serier er moro – tips meg gjerne om serier du ser og som du liker – jeg er alltid på jakt etter nye ting 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: