True Blood: Season 4 teaser (video)

Yay!! Sesong 4 av True Blood vil mest sannsynlig starte i juni og innspillingen er i full gang. Er du keen på info om hva vi har i møte, så sjekk ut denne posten med spoilers direkte fra serieskaperne og skuespillerne på PayleyFest for noen uker tilbake. Her er en teaservideo. Og jeg er helt enig med tagline’en – Waiting Sucks!

PS! Leser alle bøkene i disse dager og er på bok 5 nå. TV-serien er ingen blåkopi, men følger likevel bøkene relativt greit i forhold til de store linjene, selv om de tar enkelte kreative friheter. Bøkene ser jo alt fra Sookie sitt ståsted, mens tv-serien følger flere av karakterene, så det er først og fremst med hensyn til de andre at ting er annerledes. (eks så har jeg ikke sett snurten av Jessica i bøkene, så Hoyt har ingen vampyrkjæreste og nevnes kun i ny og ned, Lafayette levde ikke ut bok en en gang, Tara er langt fra så involvert og Jason har aldri vært i nærheten av politiet utenom som fange…)

 

Advertisements

About SerieFreak

Mona er en selverklært SerieFreak og har egen blogg som beviser det. Er 35 år, utdannet siviløkonom fra NHH og godt etablert i Tønsberg med mann og to barn. Skriver også for nettstedet Serienytt.no

2 Responses to “True Blood: Season 4 teaser (video)”

  1. Morsomt å komme over din blogg,elsker serier =) gleder meg til sesong 4 av trueblood også=) Ser du også har skrevet om V under!=) Har ikke fått med meg hele sesong 2 ennå. =)
    er også på bok nr 5 i bøkene skrevet Charlaine Harris=)

    • Hei, takk for hyggelig tilbakemelding. Serier er moro – tips meg gjerne om serier du ser og som du liker – jeg er alltid på jakt etter nye ting 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: