Pretty Little Liars: Serieskaperen gir hint om hva som kommer i sesongfinalen!

Zap2it.com har intervjuet Pretty Little Liar serieskaper Marlene King om sesongfinalen som vises i USA i morgen, mandag 21.mars.

Hva kan fans forvente seg fra sesongfinalen (“For Whom The Bell Tolls”)? Vi har hørt den er beskrevet som ganske Hitchcock-aktig.
“Det er uten tvil de største episoden vi har spilt inn, spesielt med tanke på antall sett og produksjonsverdien. Den føles som en mini-film på mange måter. Det kan sammenlignes litt med den første episoden ved at den er ganske cinematisk og vi får en følelse av å ha sluttet ringen, i hvert fall for enkelte deler av historien. Det er spørsmål som er stilt i første episode som vi nå omsider får svar på – og det er ganske tilfredsstillende, både for fans og for meg :)”

Ryktene skal ha det til at en av jentene havner i en livsfarlig situasjon, i likhet med Hanna i midtsesong-finalen.
“Det stemmer. Jeg vil ikke fortelle hvem det er. Faren som en av jentene havner i er nok det som mange vil tenke på som ganske Hitchcock-aktig. Du vil kjenne det igjen med en gang det starter.”

Kan vi forvente oss noen flashbacks i finalen?
“Jeg kan fortelle at i løpet av finalen så vil vi se flashback av Alison – men tvisten er at det er fra en annen person og ikke en av jentene. Det er noen andre som tenker tilbake på minner om Alison. Dette har vi ikke gjort før og rent visuelt så vil det være noe annerledes enn vi har gjort med jentene tidligere. Vi kommer til å åpne opp serien for denne personens vinkling på ting inkludert Alison. ”

Vi vet at du ikke kan si så mye konkret om finalen. Men vi sier er person og du svarer med det første du tenker på som passer til finalen.

Hanna: Trist
Aria: Trist
Emily: Trist… dette er ikke bra. Jeg må komme på noen andre ord..
Spencer: I trøbbel
Ezra: Forvirret
Toby: Forelsket
Jenna: Redd
Melissa og Ian: I trøbbel

Vil vi møt4e “A” og Alison sin morder?
“Ja.”

Er det samme person?
“Det kan jeg ikke svare på.”

Og vi vet at det er noen som har spionert på dem lenge. Er det samme person eller snakker vi om tre forskjellige mennesker?
“Det vil komme for en dag, men jeg kan si at det er en direkte konfrontasjon mellom en av jentene og personen som drepte Alison i finalen. ”

Lucas vil komme tilbake og vise seg. Hva kan vi forvente oss av hans tilbakekomst?
“Det er en scene i finalen som vil bli begynnelsen på en “bromance” for Lucas og en av de andre mannlige karakterene. De er to svært usannsynlige venner i utgangspunktet men som er i ferd med å bli gode venner. Det skal bli moro. ”

Hva er greia med Officer Officer Garrett? Han virker litt mistenkelig.
“Ja, jan virker veldig mistenkelig, men søt likevel. Du vil absolutt se mer til han i finalen. Det er noen uventede vendinger for hans karakter som jeg tror vil bli morsomt å se på.”

Tilky Montgomery Jones vil spille Logan, en karakter vi møter i finalen. Hva kan vi forvente fra han?
“Det er et lite, men viktig øyeblikk i finalen hvor vi møter han og vi kan muligens forveksle han for å være en annen.”

To karkaterer som aldri har kysset hverandre før vil gjøre nettopp dette i finalen…. fortell!
“Jeg vil ikke gi noen klare hint for det vil ødelegge hele moroa, men det er en sånn ting hvor du nok tenker “OMG, jeg kan ikke tro at jeg ser dette!” Det bygges opp med kraftig musikk for å se det slik 🙂 “

Advertisements

About SerieFreak

Mona er en selverklært SerieFreak og har egen blogg som beviser det. Er 35 år, utdannet siviløkonom fra NHH og godt etablert i Tønsberg med mann og to barn. Skriver også for nettstedet Serienytt.no

No comments yet... Be the first to leave a reply!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: