The Borgias: Ny serie med Jeremy Irons fra Showtime

The Borgias er en ny serie fra Showtime med premiere 3.april. Serien blir beskrevet som en skitten saga om en av de mest legendariske familiene i historien. Serien er satt i 1500-tallet i Italia på høyden av renessansen. The Borgias forteller historien om den korrupte Rodrigo Borgia (Jeremy Irons) sin vei til toppen som pave, og hvor han bryter så og si alle synder i boken for å tilegne seg og beholde makt, innflytelse og enorm rikdom for seg og familien sin.

Hvem er Borgia-familien?

Borgia-familien er opprinnelig fra Spania, og utfordret likevel de mest mektige og etablerte familiene i renessansens Italia og kom ut seirende. Gjennom dyktig bruk av utpressing, bestikkelser og sjokkerende former for tortur og mord, fant Rodrigo Borgia veien til pavestolen. Hjelpere på veien er sønnene Cesare, en skruppelløs type som lengter etter å bli frigjort fra presteordnen, og Juan, en mer pysete fyr som Rodrigo utnevner som overhode for hæren. Datteren Lucrezia og sønnen Joffre blir giftet bort tidlig i tenårene til medlemmer av mektige rivalerende familier – og er således brikker i spillet om mer makt. To andre som også kjemper innbitt om Rodrigos oppmerksomhet er Vanozza, hans elskerinne over lang tid og mor til barna hans, og den yngre Giulia Farnese, som er like utspekulert som hun er vakker.

Trailer:

Behind the scenes:

Intervju med Jeremy Irons (Rodrigo Borgia) og Francois Arnaud

About SerieFreak

Mona er en selverklært SerieFreak og har egen blogg som beviser det. Er 35 år, utdannet siviløkonom fra NHH og godt etablert i Tønsberg med mann og to barn. Skriver også for nettstedet Serienytt.no

No comments yet... Be the first to leave a reply!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: