Bones: Booth/Brennan romanse endelig på gang??

For de av oss om har fulgt med på Bones de siste seks sesongene, så har det evige spørsmålet vært – “Når skal Brennan og Booth få ut fingeren og bli sammen??” Serieskaperne har til tider vært direkte onde og fått oss til å tro at nå skjer det, bare for å kaste på oss hjernesvulster og nye flammer.

Nå er det imidlertid ting som tyder på at noe er på gang…

Siste episode i sesong 6 som vises i USA torsdag 19.mai, har fått tittelen “The Change in The Game”. Hvilken endring er det her snakk om???

Jeg velger selvsagt å tolke det til å gjelde Booth og Brennan sitt forhold og her er noen “bevis” som støtter dette:

  • I januar så fortalte serieskaper Hart Hanson TVLine at den største debatten de hadde blant manusforfatterne var hvorvidt de skulle ende sesongen med Booth og Brennan sammen eller ikke. Han fortalte at det var gjenstand for høylytt og engasjert debatt hvor noen var for og noen imot.
  • Episoden som ble vist 17.mars med Booth og Brennan fastlåst i heisen under en snøstorm, endte med at de skrev ned en dato på hver sin lapp for når de trodde de ville være klar for et mulig forhold med hverandre. Etterpå brant de lappen.
  • Det er nå bekreftet at Emily Deschanel som spiller Brennan er gravid. Brennan har tidligere uttrykt at hun ønsker barn og har til og med spurt Booth om å donere sæd, noe han har gjort. Vil de skrive dette inn i serien, så har de følgende muligheter: 1) La Brennan bli gravid med en annen enn Booth – dette vil lede til folkebevegelse og opprør blant fansen, det spørs om serieskaperne tør enda en seerstorm… 2) Brennan bruker den donerte sæden eller 3) Booth og Brennan ender sesongen med å bli sammen + gravid.

Basert på disse nyhetene så tror jeg det er stor sannsynlighet for at Bones kan være en av seriene som gir oss en sjokkerende graviditet, en ny “hook-up” og potensielt et dødsfall i TVLine/Michael Ausiello sin spoiler-oversikt som du kan se her.

 

Advertisements

About SerieFreak

Mona er en selverklært SerieFreak og har egen blogg som beviser det. Er 35 år, utdannet siviløkonom fra NHH og godt etablert i Tønsberg med mann og to barn. Skriver også for nettstedet Serienytt.no

No comments yet... Be the first to leave a reply!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: