Supernatural, Vampire Diaries, Gossip Girl og 90210 fornyet!

CW har offentliggjort fornyelse av Supernatural for sesong 7, Vampire Diaries for sesong 3, Gossip Girl for sesong 5 og 90210 for sesong 4.

Foreløpig ikke noe info om skjebnen for boble-seriene Nikita, Hellcats og One Tree Hill. Det ryktes om at flere av skuespillerne i OTH har inngått avtaler om sesong 9 dersom serien skulle bli fornyet.

Det ryktes også at Mischa Collins er fjernet som hovedrolleinnehaver fra Supernatural. Han ble forfremmet til fast karakter forrige sesong etter at Jared Padalecki og Jensen Ackles hadde vært alene om den æren i årevis. Dette betyr ikke nødvendigvis at Castiel vil forsvinne fra serien. Kanskje er han bare “degradert” til gjesteskuespiller som Jim Beaver (Bobby). Dette er i så fall en lur måte å spare penger på. Hovedrolleinnehavere er man pliktige å betale uansett om de er med i en episode eller ikke, mens gjesteskuespillere betales per episode. Castiel har vært med mindre denne sesongen en Bobby. Men som sagt så der dette foreløpig kun å regne som et rykte.

About SerieFreak

Mona er en selverklært SerieFreak og har egen blogg som beviser det. Er 35 år, utdannet siviløkonom fra NHH og godt etablert i Tønsberg med mann og to barn. Skriver også for nettstedet Serienytt.no

4 Responses to “Supernatural, Vampire Diaries, Gossip Girl og 90210 fornyet!”

  1. Nå ble jeg kjempe glad for at Supernatural er fornyet<3 Samme med vampire diaries<3

  2. La oss danse en drivende two-step i ren gledesrus!

Trackbacks/Pingbacks

  1. Hell yeah! « - April 27, 2011

    […] Ble skikkelig glad når jeg leste innlegg hos Seriefreak om at Supernatural,Vampire Diaries og Gossip girl er fornyet med 1 sesong hver. […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: