The Event, Law & Order: LA og Outsourced kansellert!

NBC har hatt et par hektiske dager med mye nyheter på en gang. Nå kommer nyheten om at de to ferskingene The Event og Law & Order: LA ikke får nye sesonger.

The Event var kanskje den mest opphausa serien denne sesongen og kom sterkt i gang, men rotet det til for seg selv rent plottmessig omtrent halvveis ut i sesongen. Etter en lengre pause, så startet de opp igjen i februar med tightere story og mindre åpenbare plotthull, uten at seerskaren har strømmet til av den gang. Denne kanselleringen kommer ikke overraskende på noen.

Samtidig svirrer ryktene om at The Event leter etter nye samarbeidspartnere utenfor NBC og Netflix er en av navnene som nevnes og etter sigende skal det være interesse fra noen av kabelselskapene også. Så kanskje er ikke siste tog godt her???

Law & Order: LA har slitt hele veien med seertall og ratinger. De gjorde et kjempestunt halvveis ut i sesongen og mer eller mindre skiftet ut alle karakterene uten at dette har hjulpet det fnugg.

Komedien Outsourced med handlingen fra et callsenter i India ble heller aldri en gedigen suksess og var også tippet over i dødens rekker.

About SerieFreak

Mona er en selverklært SerieFreak og har egen blogg som beviser det. Er 35 år, utdannet siviløkonom fra NHH og godt etablert i Tønsberg med mann og to barn. Skriver også for nettstedet Serienytt.no

No comments yet... Be the first to leave a reply!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: