Two and a Half Men: Ashton Kutcher erstatter Charlie Sheen!

Helt siden Charlie Sheen “tok av” tidligere i år (noe jeg bevisst har latt være å kommentere noe særlig her på bloggen, for seriøst? Drama Queen much?), så har det gått rykter om at Two and A Half Men ville bli kansellert. Etter litt om og men, så ble det bestemt å fortsette og jakten på en erstatning har lenge pågått.

For et par dager siden sprakk nyheten at Hugh Grant var blitt tilbudt jobben, men hadde takket nei. I dag så er det offentliggjort at Ashton Kutcher stepper inn i serien i stedet. Dette er første gang Ashton Kutcher spiller i en TV-serie siden That 70’s Show gikk av luften i 2006. Og nei, vi er ikke blitt Punk’d 🙂

Detaljer om karakteren hans, hans forhold til de øvrige osv er det ikke gitt noen informasjon om. Hva tror du om dette? Har Two and A Half Men gjort et godt bytte? Kjør debatt!

Advertisements

About SerieFreak

Mona er en selverklært SerieFreak og har egen blogg som beviser det. Er 35 år, utdannet siviløkonom fra NHH og godt etablert i Tønsberg med mann og to barn. Skriver også for nettstedet Serienytt.no

4 Responses to “Two and a Half Men: Ashton Kutcher erstatter Charlie Sheen!”

  1. Ashton Kutcher passer såå mye bedre i rollen enn Hugh Grant, så jeg tror dette blir bra! 😀 Blir seff veldi rart.. Kanskje de egentlig bare skulle lagd en spin-off istedet, la Alan og Jake flytte inn sammen med Ashton fordi Charlie dør ellernoe. Både gleder og gruer meg til første episoden med Ashton i hovedrollen.. 😛 Han er heldigvis en utrolig morsom fyr, ganske mye mer enn Sheen.

    • Har ikke sett så mye på Two and A Half Men, så er ikke så stødig på karakterene og forholdene dem i mellom. Men jeg personlig har aldri hatt spesielt sansen for Charlie Sheen, men syns Ashton Kutcher er en artig skrue 🙂 Blir spennende å se hvordan de løser det 🙂 Ashton kommer nok til å spille en ny karakter og ikke overta Charlie sin tipper jeg.

  2. Og jeg som ikke har fulgt med på denne serien… vel om Ashton kommer, ja så får jeg bare begynne asap!
    Han er jo …. flink!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: