House: Lisa Edelstein (Cuddy) sjekker ut av serien!

House har allerede fått grønt lys for sesong 8, noe som etter alt å dømme blir seriens siste. I dag kom bomben om at en av de mest sentrale karakterene, Cuddy, som har vært med fra starten, ikke blir å finne neste sesong.

Lisa Edelstein som spiller Cuddy har selv valgt å forlate serien. I en uttalelse sier hun at det er med blandende følelser hun har tatt avgjørelsen. På den ene siden er det vanskelig å forlate en karakter og en serie hun har elsket å være en del av, mens på den andre siden så gleder hun seg over nye og spennende oppgaver.

Det spekuleres i om Lisa Edelstein forlater serien som en respons på budsjettkuttet House har fått som følge av sviktende rating denne sesongen. Det ryktes at de må nøye seg med færre karakterer og kanskje er dette et resultat av dette.

Blir House det samme uten Cuddy?

Advertisements

About SerieFreak

Mona er en selverklært SerieFreak og har egen blogg som beviser det. Er 35 år, utdannet siviløkonom fra NHH og godt etablert i Tønsberg med mann og to barn. Skriver også for nettstedet Serienytt.no

Trackbacks/Pingbacks

  1. House: Sesongfinale post mortem – intervju med serieskaperen « SerieFreak - May 28, 2011

    […] “Huddy” paringen ble død og begravet, tilsynelatende for godt. For det første så forlater Lisa Edelstein som spiller Cuddy serien, og for det andre så “klikket” det en smule for House i sesongfinalen hvor seere fikk […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: