The Secret Circle og Heart of Dixie nye serier på The CW

The CW har allerede offentliggjort at de har plukket opp Sarah Michelle Gellar-serien The Ringer, som opprinnelig var tiltenkt CBS.

Nå følger de opp med to nye serier og ikke overraskende, så er det The Secret Circle, serie basert på bokserien med samme navn fra samme forfatter som The Vampire Diaries. Kevin Williamson, som også er serieskaper for Vampire Diaries, vil stå bak denne serien også.

The Secret Circle handler om en ung jente, Cassie, som flytter til en liten by og oppdager at ikke bare er hun en heks, men hun er også medlem av en eldgammel heksesirkel og spiller en viktig rolle i kampen mellom det gode og det onde. Life Unexpected-skuespiller Britt Robertson spiller hovedrollen. I andre roller finner vi også Thomas Dekker (Terminator: The Sarah Connor Chronicles, Heroes) og Gale Harolds (Hellcats, Queer as Folk).

Heart of Dixie markerer Rachel Bilson (The OC) sin tilbakekomst til tv-skjermen. Hun skal spille en NY-doktor som flytter til en liten by i sørstatene etter at hun arver et legekontor etter onkelen sin. I andre roller finner vi også Scott Porter (Friday Night Lights) og Jaime King (My Generation).

About SerieFreak

Mona er en selverklært SerieFreak og har egen blogg som beviser det. Er 35 år, utdannet siviløkonom fra NHH og godt etablert i Tønsberg med mann og to barn. Skriver også for nettstedet Serienytt.no

2 Responses to “The Secret Circle og Heart of Dixie nye serier på The CW”

 1. Så spennende:) gleder meg til å se disse! Når kommer disse på CW?

  • Både Heart of Dixie /Hart of Dixie (har sett begge skrivemåtene, aner ikke hvilken som er riktig…), Secret Circle og Ringer vil nok få premiere til høsten, og da pleier det å være oppstart mot slutten av september. CW har ikke offentliggjort sendeplanen enda, men det går rykter om følgende fordeling på de ulike dagene:

   Mandag:
   – Gossip Girl
   – Heart of Dixie

   Tirsdag:
   – 90210
   – Ringer

   Onsdag:
   – America’s Next Top Model
   – H8ter (ny realitiserie om stjerner som konfronterer sine verste hatere….)

   Torsdag:
   – Vampire Diaries
   – The Secret Circle

   Fredag:
   – Nikita
   – Supernatural

   Personlig synes jeg at 90210 og GG passer bedre sammen og Ringer og Heart of Dixie sammen med tanke på typen serie. Men CW pleier å pare nye serier med etablerte… OTH vil få premiere etter nyttår – de har jo en kort sesong på 13 episoder og det er nå bekreftet at dette blir siste sesongen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: