Supernatural: Castiel ikke fast karakter i sesong 7!

Jeg har ikke sett sesongavslutningen av Supernatural enda, og holder meg langt unna potensielle spoilere for ikke å ødelegge spenningen. (ja, selv en Seriefreak som meg, skyr i enkelte tilfeller spoilers 🙂 )

Men en ting har jeg fått med meg, og det er at Misha Collins ikke vil være å regne som “series regular” neste sesong slik han har vært de siste par sesongene. Uten å ha sett avslutningen, så vet jeg ikke helt hvorfor, men det er jo et faktum at Castiel har vært mer fraværende enn tilstede den siste sesongen, og det er kostnadsbesparende å holde de faste karakterene til et minimum. Jeg anser det likevel som relativt sikkert at vi ikke har sett det siste til Castiel. Jim Beaver som spiller Bobby er heller ikke fast karakter, men var med i minst like mange, om ikke flere episoder enn Castiel denne sesongen.

Jeg kommer tilbake med mer info etter å ha sett finalen 🙂

About SerieFreak

Mona er en selverklært SerieFreak og har egen blogg som beviser det. Er 35 år, utdannet siviløkonom fra NHH og godt etablert i Tønsberg med mann og to barn. Skriver også for nettstedet Serienytt.no

4 Responses to “Supernatural: Castiel ikke fast karakter i sesong 7!”

  1. Åneeeei, jeg liker Castiel så godt.. Han er så morsom ;’ )

    • Fortvil ikke 🙂 Jeg tolker det dit hen at han antagelig vil dukke opp i ny og ne likevel neste sesong. Men jeg har ikke sett finalen enda, så aner jo ikke i skrivende stund hva som eventuelt kan ha skjedd med karakteren hans. Helt frem til sesong 5 så var det kun to som var definert som faste karakterer og det var Dean (Jensen Ackles) og Sam (Jared Padalecki). Andre karakterer som vi ser jevnlig, som feks Bobby, er definert som “recurring guest stars”. Dette betyr at de blir betalt kun for de episodene de er med i, mens de andre blir betalt for alle. Misha Collins ble oppgradert til fast karakter i sesong 5.

      Jeg har vel en snikende følelse av at de ikke kommer til å gi slipp på Castiel, han er jo svært populær 🙂 Og ikke minst morsom, hehe.

  2. Fikk med meg det også:) at han ikke blir med hele tiden:) den siste sesongen har han ikke vært med så ofte som f.eks sesong 4 .:) liker castiel godt jeg, være måten til han,og ikke minst misha collins:)

  3. Enig, Castiel er en fantastisk karakter i denne serien som jeg liker veldig godt, og han har blitt en stor del av supernatural, de kan ikke bare kutte enn så viktig rolle i serien!… får vi håpe! 😀 Litt kjedelig når han ikke var så mye med i siste sesongen!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: