Vampire Diaries: Hint om hva vi kan vente oss i sesong 3!

Dette er ikke bekreftet enda, men det er ting som tyder på at dere må markere datoen 8.september i kalenderen. Dette er datoen Vampire Diaries mest sannsynlig starter opp igjen med sesong 3!

Hva kan vi vente oss? Her er noen hint: 

Tyler og Caroline tegner til å bli VD sitt svar på Romeo og Juliet. Det er utvilsomt dårlig blod mellom Mayor Carol Lockwood og Sheriff Liz Forbes, det så vi klare tegn på i sesongfinalen og dette vil mest sannsynlig lede til en fullstendig feide i neste sesong. Og hvem er da fanget i midten? Nettopp Caroline og Tyler!

Candice Accola (Caroline) fortalteHollywoodLife at Caroline “har en veldig komfortabel kjemi med Tyler. Hun kan sitte der ved siden av å være i totalt kaos og likevel være komfortabel.” Personlig synes jeg de bør gå fra å sitte til å kline 🙂

Hva så da med Matt? Han sørger fremdeles over søsteren Vicki og det faktum at Jeremy nå kan se Vicki og Anna, kan muligens være med på å gi Matt den avslutningen og sjelefreden han trenger. Kayla Ewell (Vicki) bekrefter ovenfor TVGuide at hun vil ta seg av uavsluttede hendelser med både broren, kjæresten og eks-kjæresten.
Jeremy og Bonnie kan muligens overleve dette, selv om Jeremy nå har ikke mindre enn to døde eks-kjærester som spøker for han. Steven R. McQueen (Jeremy) fortalte AOL at Vicki og Anna antagelig vil skape en del rør i hodet på han, men han tror ikke det vil ødelegge forholdet til nåværende kjæreste Bonnie.

The Originals kommer tilbake!! 6.juni signerte Joseph Morgan (Klaus) offisielt på som en fast karakter i serien. Han lover tonnevis med ondskap når han og Stefan fortsetter mordturneen sin. I mellomtiden ligger søsknene hans i kistene sine og bare venter på at noen skal fjerne kniven og de kan våkne opp igjen. Det er nok ganske urisikabelt å vedde på at vi nok vil se et knippe av disse før sesongen er over. I det minste i flashbacks og kanskje også i nåtid. Forhåpningsfullt vil dette inkludere Elijah (Daniel Gillies).

Damon og Elena delte deres første frivillige kyss i finalen, men Elena vil fortsette å være fokusert på Stefan når sesong 3 starter. Nina Dobrev (Elena) tror at Elena var interessert i Damon fordi hun ønsket noe hun ikke kunne få. Nå er bordet snudd og det er Stefan som er borte og da ønsker hun seg han. Hun savner han og det vil bare gjøre forholdet deres sterkere tror hun. Men pipen vil kanskje få en annen låt når hun oppdager hva Stefan nå fyller dagene og nettene med….

Gleder du deg? 

Advertisements

About SerieFreak

Mona er en selverklært SerieFreak og har egen blogg som beviser det. Er 35 år, utdannet siviløkonom fra NHH og godt etablert i Tønsberg med mann og to barn. Skriver også for nettstedet Serienytt.no

3 Responses to “Vampire Diaries: Hint om hva vi kan vente oss i sesong 3!”

  1. Spennende:) Gleder meg allerede til september måned:)

  2. Gleder meg!!!!!!! 😀

Trackbacks/Pingbacks

  1. Bloglove | - August 4, 2011

    […] ♥ Bloggen Seriefreak gir oss en sniktitt på hva vi kan vente oss av Vampire Diaries tredje sesong. Merk;det kan komme spoilere for de som kanskje ikke har fulgt med/sett sesong 2. Klikk her for å lese! […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: