The Walking Dead: Nye karakterer i sesong 2

Selv om det finnes et knippe gode sommerserier å kose seg med, så er det ingen tvil om at seriefreaks som meg gleder oss litt til høsten allerede. En av seriene som er tilbake da er The Walking Dead sesong 2. Her er scoops om nye karakterer.

Lauren Cohan blir del av zombie-motstanden. Lauren Cohan er kjent for roller som Bella i Supernatural, Rose i Vampire Diaries og Volkoffs datter i Chuck. Nå melder hun sin ankomst i zombieland.

Cohan will ha en gjennomgående rolle som Maggie Greene, den skarpe og selvstendige datteren til gårdseieren Hershel Greene og vil være en potensiell romantisk interesse for Glenn (Steven Yuen).

Rollen som Hershel, vil bli spilt av skuespillerveteran Scott Wilson, som de som følger CSI antagelig vil kjenne igjen som Catherine sin biologiske far.

I tillegg kan vi glede oss til Pruitt Taylor Vince som formann på gården. Gården er hvor mesteparten av handlingen i sesong 2 vil finne sted.

About SerieFreak

Mona er en selverklært SerieFreak og har egen blogg som beviser det. Er 35 år, utdannet siviløkonom fra NHH og godt etablert i Tønsberg med mann og to barn. Skriver også for nettstedet Serienytt.no

No comments yet... Be the first to leave a reply!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: