Grey’s Anatomy: Sesong 8 spoilers

Har du ikke sett sesong 7 av Grey’s Anatomy enda? Da gjør du klokt i å skygge unna resten av denne artikkelen, som jeg for anledningen velger å legge under en link.

SPOILER ALERT

Inneholder detaljert info om utfallet av sesongfinalen….

 OK, ikke si jeg ikke advarte deg 🙂 

Legene Alex Karev og April Kepner rådes herved til å børste støv av latinkunnskapene sine over sommeren for det er overhengende fare for at begge vil bli behandlet som persona non grata når den nye sesongen starter.

Men hvem av dem vil få fleste sinte blikk i korridorene??

I forrige måneds sesongfinale avslørte Alex til Derek og the Chief at Meredith hadde tuklet med den kliniske Alzheimers studien noe som resulterte i at Meredith ble suspendert. Dette legger også kjepper i hjulene for videre testing. Alex skal ha honnør for å ha gitt gode skussmål om Meredith for at hun skal få retten til baby Zola.

April derimot fikk så gode nyheter at de faktisk blir nesten dårlige. Hun ble faktisk Owen sitt valg som Chief Resident, fremfor personer som Alex og Christina som gjorde mange krumspring for å få jobben.

Så, hvem av disse vil få flest stygge blikk når vi vender tilbake til Seattle Grace 22.september?

Chyler Leigh, som spiller Lexie, er enig i at April nå er i en tøff situasjon som den nylig utnevnte til jobben alle ville ha. Men hun kan ha et par venner ved sin side i form av Lexie og Jackson.

Når det gjelder Alex, vel…. “Det var en ganske stor ting det han gjorde,” mener Leigh, “og det kommer til å bli interessant å se hva alle andre tenker og føler om han etter det. Christina gjorde sitt poeng ganske tydelig ved å si at han har ødelagt ryktet til den eneste personen alle likte, og at han kommer til å bli hatet nå.”

Og kanskje spesielt siden Karev gjorde det i et forsøk på å få jobben.“Selv om han hadde gode intensjoner med å kaste Meredith under bussen, så er det tydelig et sjalusielement som dominerte hele situasjonen,” mener Leigh.

Jesse Williams (Jackson) mistenker også at Alex vil få det tøffere enn April. Men han mener også at Alex er tøffere enn April og kan takle det.

Faktisk så vil April ha mer enn nok med å takle sine nye oppgaver. “Hun vil få hendene fulle,” avslører serieskaper Shonda Rhimes. “Hun er ikke forberedt på å være Chief Resident, og hun vil oppleve det vanskeligere enn hun hadde trodd. Det vil bli en lang vei å gå for henne.”

Hvem vil få din sympati når sesong 8 starter??

Kilde: TVLine

About SerieFreak

Mona er en selverklært SerieFreak og har egen blogg som beviser det. Er 35 år, utdannet siviløkonom fra NHH og godt etablert i Tønsberg med mann og to barn. Skriver også for nettstedet Serienytt.no

No comments yet... Be the first to leave a reply!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: