Premieredatoer for Boardwalk Empire, Hung og andre HBO-serier

Omsider kan vi glede oss over informasjon om premieredatoer for serier som Boardwalk Empire, Entourage m.fl.

 

 • BOARDWALK EMPIRE: sesong 2 består av 12 episoder med premiere  25.september

 • HUNG: Dette er en komedie med Thomas Jane i rollen som tidligere high school legende som er velproporsjonert nedentil og som nå er en middelaldrende basketballtrener. Når han står ovenfor finansielle problemer finner han ut en måte å bruke sine edlere deler for å spe på inntekten. Tredje sesong vil ha 10 episoder og får premiere 2.oktober.
 • HOW TO MAKE IT IN AMERICA: Denne komedien følger to aspirerende entreprenører i 20-årene som ønsker å leve ut den Amerikanse drømmen ved å bli kjente innen moteverden. Bryan Greenberg, Victor Rasuk, Luis Guzman, Lake Bell og Scott “Kid Cudi” Mescudi spiller. Sesong 2 består av 8 episoder og starter 2.oktober. 

 • BORED TO DEATH: I denne komedien spiller Jason Schwartzman, Ted Danson og Zach Galifianakis. Schwartzman er en forfatter fra Brooklyn i 30-årene som har en bi-inntekt som ulisensiert privatetterforsker. Han løser noen saker, mens andre gjør han bare vondt verre.  Tredje sesong består av 8 episoder og starter 10.oktober.
 • ENLIGHTENED: Denne serien handler om en selv-destruktiv kvinne (Laura Dern) som får en spirituell oppvåkning etter å ha møtt veggen. Fast bestemt på å leve et mer opplyst liv, så vil hennes nye livsstil skape kaos både privat og på jobb. Sesongen vil ha 10 episoder og starter 10.oktober.
 • ANGRY BOYS: Denne serien er laget i “mockumentary-stil” og utforsker hva det betyr å være en mann av i dag. Lilley spiller de fleste rollene. Sesongen består av 12 episoder og vil få premiere i løpet av høsten.
 • THE LIFE AND TIMES OF TIM: Dette er en animert serie i sin tredje sesong om en gjennomsnittlig fyr som konstant blir ledet i feil retning i livet av sitt eget, noe misvisende, instinkt. Sesongen vil få 10 episoder og ha premiere senere i år.
Premierer i 2012:
 • LUCK: Dette er en ny dramaserie med et provoserende syn på hestesporten – både eierne, gamblerne, jockeyene og diverse aktører innen gamblingindustrien. I rollene finner vi blant annet Dustin Hoffman, Dennis Farina, John Ortiz, Kevin Dunn, Richard Kind, Jason Gedrick, Ritchie Coster, Ian Hart, Tom Payne, Kerry Condon, Gary Stevens og Nick Nolte. Sesongen består av 9 episoder. Premieretidspunkt er ikke bestemt enda.
 • GAME OF THRONES: Basert på den populære bokserien “A Song of Ice and Fire,” av George R.R. Martin. Den Emmy-nominerte fantasiserien forteller historien om en episk kamp om makt i et stort og voldelig kongedømme.
 • EASTBOUND & DOWN: Denne komedien handler om en baseball-stjerne som blir kastet ut av baseball-ligaen pga sin selvdestruktive oppførsel. Dette gjør han blakk, fortvilet og desperate etter å komme tilbake til gamle høyder. Tredje sesong vil få premiere i løpet av 2012.
 • GIRLS: Dette er en serie med et komisk blikk på ulike ydmykelser og sjeldne triumfer blant en gruppe jente tidlig i 20-årene. I rollene finner vi Jemima Kirke, Allison Williams, Adam Driver og Zosia Mamet. Sesongen vil få 10 episoder og premiere i 2012.
 • VEEP: Denne nye komedien har Julia Louis-Dreyfus i rollen som tidligere senator Selina Meyer, som blir vise-president bare for å oppdage at jobben er alt annet enn hun forventet. Sesongen vil få 8 episoder.

About SerieFreak

Mona er en selverklært SerieFreak og har egen blogg som beviser det. Er 35 år, utdannet siviløkonom fra NHH og godt etablert i Tønsberg med mann og to barn. Skriver også for nettstedet Serienytt.no

No comments yet... Be the first to leave a reply!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: