Vampire Diaries: Info om Jeremy sine “gjenferd”. *spoilers*

EW.com har snakket med Vampire Diaries serieskaperne Julie Plec og Kevin Williamson om hva vi kan forvente oss i sesong 3, og da spesielt med tanke på den store tvisten i sesongfinalen.

*Spoilers ahead!*

Sesong 2 sluttet med at Jeremy (Steve R. McQueen) plutselig kunne se sine to avdøde eks-kjærester , Vicki og Anna. Dette virker å være en ettereffekt av at nåværende kjæreste og heks, Bonnie, brakte han tilbake fra de døde etter at sheriffen/Carolines mamma skjøt han. Så hvor går historien videre?

“Når vi kommer tilbake til Jeremy i begynnelsen av neste sesong, så vil vi se at han fremdeles ikke har funnet ut av hva Vicki og Anna vil han eller hva de egentlig er for noe. Kanskje vil han holde det hemmelig slik at ingen andre vet hva han går gjennom, og oppførselen hans vil dermed også forandre seg litt. Noen vil til og med kunne spekulere i om han har vendt tilbake til gamle uvaner. Men i realiteten så prøver han bare å finne ut av hvorfor han blir hjemsøkt av gamle flammer,” forteller Julie Plec.

Mysteriet vil fortsette i en håndfull episoder, og så vil vi få mange svar i en episode i oktober som Kevin Williamson beskriver som “klimakset av operasjon hjemsøk Jeremy”. “Har Vicki og Anna gode eller onde intensjoner? Dette vil igjen føre til flere tvister og nye retninger og det vil også involvere enkelte usannsynlige karakterer…” forteller han hemmelighetsfullt.

Julie Plec fortsetter å hinte: “Vil vil ha en del moro med Vicki og Anna og begynne å avsløre hvorfor de er her og hva de vil, og ikke minst hvem andre fra seriens fortid som de har tilgang til…” Betyr det at vi vil få gjensyn med flere avdøde karakterer? “Det er det fine med denne typen serie – selv om noen dør så betyr det ikke at vi ikke vil se dem igjen.”

Hva betyr så Jeremy sin situasjon for hans bedre halvdel, Bonnie? “Fordi hun er så glad i Jeremy så hentet hun han tilbake fra de døde, og hun har uten å vite det gitt han tilgang til to personer som har vært veldig viktige for han, både romantisk og emosjonelt. Så for første gang så vil vi se Bonnie prøve å navigerer opp og nedturer i et forhold. Dette har ingenting med heksekrefter å gjøre, men heller om en jente som elsker en gutt hvis hjerte dras litt i flere retninger på en uvanlig måte. Så vi får en mer emosjonell reiser for Bonnie og ikke bare magi og hekserier.”

Dette lover jo godt! En av tingene jeg liker ved Vampire Diaries er at de ikke alltid drar ting ut i langdrag. Noen ganger sitter jeg nesten igjen med følelsen av at de har puttet mer inn i en enkelt episode enn mange serier gjør på en sesong!

Advertisements

About SerieFreak

Mona er en selverklært SerieFreak og har egen blogg som beviser det. Er 35 år, utdannet siviløkonom fra NHH og godt etablert i Tønsberg med mann og to barn. Skriver også for nettstedet Serienytt.no

One Response to “Vampire Diaries: Info om Jeremy sine “gjenferd”. *spoilers*”

  1. wow,mye fint å vente:) Jeg satt der på sesong avslutningen,litt wtf?!. hva gjør de her liksom. men så skjønte jeg at det kanskje hadde noe å gjøre med at han var “litt død” for å så bli bragt tilbake av Bonnie. Jeg er veldig spent å se hva som skjer med stefan/elena situasjonen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: