Glee: Chord Overstreet likevel ikke på vei ut?

De siste dagene har det herjet en Sam-bølge over ymse sosiale medier hvor Glee-fans har alliert seg over grenser etter at nyheten om at Chord Overstreet som spiller Sam, ikke var blitt promotert til fast karakter i serien. Samtidig ble det offentliggjort at Darren Criss (Blaine) og Harry Shum Jr (Mike) fikk fast status.

Spesielt to kampanjer har utpekt seg.Den ene oppfordrer fans til å kjøpe Chord sin versjon av “Billionaire” på iTunes og den spratt på kort tid fra 64.plass til 5.plass. Den andre kampanjen er en mer klassisk hvor #Don’tCutTheChord har vært hashtagen som trendet.

Nå viser det seg at den massive reaksjonen muligens var litt overilt. Representanter fra Glee-leiren har nå gått ut og klargjort at Chord Overstreet på ingen måte er kuttet fra serien. De ønsker han tilbake neste sesong, og vil la han fungere på samme måte som foregående sesong. Forutsatt at Chord selv ønsker det.

Insideren påpeker at det to tok sesonger før Harry Shum Jr ble forfremmet, og forsikrer om at skaperne liker Sam og ønsker å bygge videre på karakteren. Chord selv har ikke kommentert dette enda, men det kan være lurt å følge hans twitter-konto fremover for mer informasjon.

Vi krysser fingrene 🙂

About SerieFreak

Mona er en selverklært SerieFreak og har egen blogg som beviser det. Er 35 år, utdannet siviløkonom fra NHH og godt etablert i Tønsberg med mann og to barn. Skriver også for nettstedet Serienytt.no

2 Responses to “Glee: Chord Overstreet likevel ikke på vei ut?”

  1. Så bra:) Likte den lille antydningen av det er noe mellom han og mercedes:) de så søte sammen ut i sesongavslutningen:)

    • Enig 🙂 Omsider litt romantikk for Mercedes og noe positivt for Sam etter mye motgang siste halvdel av sesongen 🙂 Satser på at Chord bestemmer seg for å bli.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: