Jason Ritter tilbake til Parenthood + får egen serie

Jason Ritter, kjent som Sean Walker i den nå kansellerte serien The Event, får det travelt fremover. Parenthood-fans kan glede seg!

For de som følger med på den artige serien Parenthood, så spilte Jason Ritter rollekarakter Mark, som hadde et av/på forhold til Lauren Graham sin karakter Sarah. Mark ble skrevet ut av serien ettersom Jason Ritter fikk en av hovedrollene i den nå kansellerte serien The Event. Det gikk en stund rykter om at Syfy ønsket å videreføre The Event som en miniserie, men det er heller tvilsomt at det blir noe av.

Jason Ritter vil ikke være arbeidsledig av den grunn. Det er nå bekreftet at han vender tilbake til Parenthood neste sesong i en gjesterolle. Mark vil dukke opp tidlig i sesongen som har premiere 13.september.

Og som ikke det var nok så  har Universal Media Studios gitt Ritter hovedrollen i en ny serie fra serieskaper Jason Katims som blant annet har Parenthood og Friday Night Light på CVen. Det foreligger ingen detaljer om serien enda.

About SerieFreak

Mona er en selverklært SerieFreak og har egen blogg som beviser det. Er 35 år, utdannet siviløkonom fra NHH og godt etablert i Tønsberg med mann og to barn. Skriver også for nettstedet Serienytt.no

No comments yet... Be the first to leave a reply!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: