Gossip Girl: Elisabeth Hurley og andre nye fjes neste sesong

Det er ting som tyder på at det vil bli hett under (preste)kragen i neste sesong av Gossip Girl. Her er info om nye fjes som vil møte oss på Upper East Side.

Marc Menard — noen husker kanskje han fra Lost hvor han spilte en fransk vitenskapsmann i Rousseau sitt følge som fikk et ublidt møte med Røykmonsteret som resulterte i tapte kroppsdeler. Nå dukker han opp i Gossip Girl som Father Cavalia, en prest fra Monaco med kontakter til Blair sin forlovede, prins Louis.

Det spekuleres i hvorvidt han vender mot Upper East Side for å vie de lykkelige forelskede. Hvis det stemmer, så vil han møte motstand i Louis sin søster, som spilles av den franske skuespilleren  Roxane Mesquida. Bortsett fra at hun angivelig ønsker å stikke kjepper i Louis og Blair sin lykke, så er det frigitt lite informasjon om karakteren. Men hun har status som recurring, noe som betyr at vi kan forvente at hun blir værende over lengre tid.

Eliszabeth Hurley er også ventet til New York kommende sesong. I følge produsentene Stephanie Savage og Joshua Safran,  så skal Hurley spille en karakter ved navn Diana Payne, en sexy, smart mediamongul og virvelvind som vil endre livet for alle karakterene, og spesielt Gossip Girl selv.

Sesong fem vil åpne i Los Angeles hvor Chuck og Nate vil besøke Serena. Hjemme i New York finner Blair ut at å planlegge et kongelig bryllup er ganske utfordrende, Dan oppdager konsekvensene av å skrive ærlig om sine nærmeste venner og et overraskende gjensyn med kusinen Charlie vil true å ødelegge Van der Woodsen familien fra innsiden.

Sesong 5 har premiere mandag 26.september på The CW. De første episodene har fått følgende titler:

  • Episode 5.01 – Yes, Then Zero
  • Episode 5.02 – Beauty and the Feast
Advertisements

About SerieFreak

Mona er en selverklært SerieFreak og har egen blogg som beviser det. Er 35 år, utdannet siviløkonom fra NHH og godt etablert i Tønsberg med mann og to barn. Skriver også for nettstedet Serienytt.no

One Response to “Gossip Girl: Elisabeth Hurley og andre nye fjes neste sesong”

  1. Spennende å lese:) Ser ut som det blir en spennende sesong i vente for alle GG fans:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: