90210: Collegeliv, Teddy forlater likevel ikke serien og andre spoilers.

I forrige sesong av 90210 ble karakterene ferdige med high school. Spørsmålet nå er hva vi kan forvente oss kommende sesong med hensyn til college? De nye serieskaperne Patti Carr og Lara Olsen har formelen klar: De vil utelate alt akademisk og kun fokusere på det sosiale aspektet. Og ikke alle karakterene vil gå på college, heller…

Den største kreative utfordringen var å finne en måte å holde karakterene sammen som en gruppe og ikke spres med vinden. Serieskaperene ønsket ikke å gjøre CU til den nye West Beverly, så vi får se at ikke alle en gang går på college, og de som gjør det går på ulike skoler. De kaster seg ut i et nytt “voksent liv”, og vil bruke tid på å finne ut hvem de virkelige er. Til syvende og sist, så er det vennene dine og personene som virkelig kjenner deg, som blir den virkelige familien.


Teddy likevel med!

Det var innledningsvis snakk om å kutte ned på antall karakterer i sesong 4. Men til slutt overlot de den avgjørelsen til serieskaperne. De fant ut at de hadde bra historier for alle karakterene. Også Teddy! Til tross for at det tidligere gikk ut melding om at han ikke ville være tilbake neste sesong. Men han vil ikke være med i alle episodene. I forrige sesong var Teddy sin store historie da han kom ut av skapet for vennene sine. Neste sesong er det familien som må informeres, og dette vil antagelig bli vanskeligere og med mer dramatiske reaksjoner. Dessuten er forholdet til Marco over, men det er nye spennende utsikter..

Adriannas forsoning og Naomi med bolle i ovnen..

Adrianna nådde nye høyder som queen bitch forrige sesong og klarte å støte fra seg alle. Den store utfordringen er å klare å forsone henne med de andre på en troverdig måte. Vi så at Adrianna hadde en aha-opplevelse i sesongfinalen og ønsker å endre seg. Utfordringen blir å overbevise de andre.

Naomi klarte å bli uteksaminert fra high school mot mange odds. Bare for å finne ut at hun var gravid med nerdekjæresten Max. Hva vil skje med graviditeten? Serieskaperne vil ikke avsløre noe fra eller til, men kan meddele at Max blir å se i kommende sesong også.

Ivy og Raj giftet seg i forrige sesong, en Manish Dayal som spiller Raj er ikke oppgradert til full karakter. Det spekuleres i om det skyldes at det vil skje noe med Raj. Serieskaperne avslører at Ivy og Raj fremdeles er gift når serien starter opp igjen. Raj har startet cellegift, og de venter på å se om det har vært en suksess eller ikke.

Liam har vært borte hele sommeren og Annie har ikke hørt fra han i perioden. Han seilte av sted for å finne ut av ting. Når sesogen starter opp igjen vet vi ikke hva som har skjedd med Liam. Men det finner vi ut ganske raskt. Når han kommer tilbake, så har han tatt en ganske interessant beslutning angående forholdet til Annie.

Ikke ser det ut til at det blir evig lykke for Silver og Navid heller… De er så gira på å bo sammen og endelig kunne være sammen uten hemmelighetskremmerier og drama med Adrianna. Men det viser seg å ikke være uten hinder. Og det ryktes at noe av problemet skyldes en outsider…

UPDATE!!! Jeg har fått nyss i at Liam vil kjøpe og drive en bar. Og at Adrianna vil jobbe der. Det er visstnok også bare en av karakterene som vil gå på college på heltid.

About SerieFreak

Mona er en selverklært SerieFreak og har egen blogg som beviser det. Er 35 år, utdannet siviløkonom fra NHH og godt etablert i Tønsberg med mann og to barn. Skriver også for nettstedet Serienytt.no

No comments yet... Be the first to leave a reply!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: