Ny serie: FX plukket opp American Horror Story

Fra skaperne av Glee, Ryan Murphy and Brad Falchuk, kommer nå American Horror Story. FX har plukket oppserien som vil ha Emmy-dominerte Connie Britton (Friday Night Lights) og Dylan McDermott (The Practice) i hovedrollene.

I følge talspersoner hos FX som vil “denne serien blåse seerne ut av sofaen, og vi kan knapt vente på å få vist den frem.” Lover godt!

Handlingen i serien holdes foreløpig tett til brystet, en FX beskriver det som en historie om en familie på tre som flytter fra Boston til Los Angeles i håp om å kunne legge  bak seg tidligere, traumatiske opplevelser. Vi vet også at McDermott og Britton spiller Ben Harmon,  en sensitiv terapaut og konen hans, Vivien, som beskrives som en virvelvind til tross for hennes sårbare ytre.

2xOscar vinner Jessica Lange skal spille deres nysgjerrige nabo, mens Denis O´Hare (True Blood) er “Larry the burn guy”, hva nå det måtte innebære…

I ytterligere roller (karakterer er forventent å endre seg fra sesong til sesong), så finner vi den relative nykommeren Taissa Farmiga som datteren og Invasion/One Tree Hill skuespiller Evan Peters er Tate, en av Ben sine pasienter som beskrives som “Charles Mason farlig.”  Gjesteskuespillere blir Frances Conroy (Six Feet Under) og Alexandra Breckenridge (Dirt) som familien Harmon sine husholdersker.

American Horror Story vil få en sesong på 13 episoder og ha premiere i løpet av oktober.

About SerieFreak

Mona er en selverklært SerieFreak og har egen blogg som beviser det. Er 35 år, utdannet siviløkonom fra NHH og godt etablert i Tønsberg med mann og to barn. Skriver også for nettstedet Serienytt.no

2 Responses to “Ny serie: FX plukket opp American Horror Story”

  1. Nå ble jeg nysjerrig=) si fra hvis du kommer over mer av denne serien=)

  2. Absolutt – premieredatoen er nå klar. Hold av 5.oktober 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: