Vampire Diaries: Flere sesong 3 hint fra serieskaperne

TVGuide har snakket med serieskaper Julie Plec om hva vi kan forvente oss i sesong 3 av Vampire Diaries. Her er mer info om Jermeys døde venninner, Stefans blodige reise og Elena/Damon kysset og hva det betyr videre.

Når og hvorfor bestemte dere å bringe tilbake Anna (Malese Jow) og Vicki (Kayla Ewell)?
Julie Plec:
Tidlig i forrige sesong. Vi snakket om hvor gøy det ville være å få tilbake noen av favorittkarakterene våre. Da vi begynt å planlegge hva vi skulle gjøre med Jeremy og hvor han ville ende opp, så dykket ideen om å  la ha se døde mennesker fra fortiden som et resultat av å blitt brakt tilbake til livet. Vi bestemte umiddelbart å ta tilbake Vicki fordi Kayla var så flott å ha på settet og alle elsket henne. Anna var en fan favoritt som vi fikk store reaksjoner på da vi valgte å drepe henne i sesong 1. Og dette er bare begynnelsen…

Vil vi finne ut hva det betyr at Jeremy kan se døde personer?
Plec:
Vi vil få et godt inntrykk av dette i løpet av de første par episodene om hvordan de manifisterer seg og hvor de kommer fra. Etterhvert som sesongen skrider frem, så vil få forstå at de har et kompass og en masterplan. Vi må derimot vente en stund for å finne ut om det er en ondsinnet plan eller ikke. Men generelt så er det nok greit å si at dersom overnaturlige enheter dukker opp i Mystic Falls så er det grunn til å tro at noen er i faresonen.. Spørsmålet er hvem du liker best – den overnaturlige personen eller mennesket?

Hva vil tilbakekomsten av Jeremy sine tidligere kjærester ha for nåværende flamme, Bonnie (Katerina Graham)?
Plec: Det er en fantastisk dobbel mening med det heksene sa til Bonnie at det å bringe Jeremy tilbake ville ha konsekvenser. De overnaturlige konsekvensene har vi allerede fått et glimt av, og i tillegg så vil det bli emosjonelle konsekvenser. Dette er to jenter Jeremy virkelig elsket. Bonnie er en søt, ny, varm og fantastisk person som har et godt forhold med Jeremy og som regel er det alltid det funksjonelle, gode forholdet som blir testet når mer ustabile forhold vender tilbake.

Sesongfinalen hadde et stort klimaks: kysset mellom Damon (Ian Somerhalder) og Elena (Nina Dobrev). Lurter dere på om det var lurt å gi “Delena” fans dette øyeblikket så tidlig?
Plec:
Jeg følte det var noe som måtte hende på slutten av Damon sin reise den sesongen. Hans reise var “jeg er ikke god nok for deg, Elena” og på slutten, mens han ligger for døden, så forteller hun han at “jo, du er god nok.” Det at hun viser det med et kyss og da forteller at han ikke trenger å endre seg for henne, var en fin ende på den reisen. Og selvsagt så vil denne avslutningen åpne for massevis av kommende drama. 

Hvordan vil dette bli adressert neste sesong?
Plec:
Det er masse kompliserte følelser knyttet til det øyeblikket, og det største er at Stefan er ute for å redde Damon sitt liv, mens Damon nok en gang erklærte sin kjærlighet for kjæresten hans. Det er en del skyldfølelse knyttet til det, men Damon gjør hva Damon gjør. Og for øyeblilkket så er Elena sin kjærste borte, muligens død, og Damon er der som en venn som vil hjelpe henne å redde Stefan, og hva som helst kan skje videre.

Vil Stefan komme tilbake til Elena sin 18 års feiring i premieren?
Plec: Når vi kommer tilbake, så har ingen hørt fra han og ingen vil ha sett han. Publikum vil ikke vite hvor han har vært eller hva han har vært igjen, så det blir ganske overraskende. En av de små store øyeblikkene i episoden er å lure på hva Damon gir Elena i gave og om Stefan vil være tilbake tidsnok til å blåse ut lysene.

Dere har kalt sesong 3 “The Year of the Originals.”
Plec: I begynnlsen så vil vi se glimt i flashback fra tiden da Stefan var en skikkelig blodtørstig ripper. Vi vil se hvordan han var da og hvordan han fikk ryktt sitt som Klaus er så fascinert av. Klaus vil virkelig ha Stefan som sin wingman. Så etter hvert utpå høsten/ tidlig vinter så vil vi grave dypere ned i historien om originalene. Vi får da flashback helt tilbake til ca år 1000.  Vi får da den originale historien om hvor Klaus kom fra, hvorfor han er som han er.

Vil Elijah (Daniel Gillies) komme tilbake?
Plec: Ja.

The Vampire Diaries starter opp igjen torsdag 15.september på The CW. 

Advertisements

About SerieFreak

Mona er en selverklært SerieFreak og har egen blogg som beviser det. Er 35 år, utdannet siviløkonom fra NHH og godt etablert i Tønsberg med mann og to barn. Skriver også for nettstedet Serienytt.no

2 Responses to “Vampire Diaries: Flere sesong 3 hint fra serieskaperne”

  1. Yeah:) fint å få lest litt om serien:)Har kjøpt sesong 1 på dvd nå,og skal kose meg med den inntil videre.kanskje se igjen sesong to igjen =)

  2. Kommer serien tilbake på tv norge eller fem?? evt når?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: