The Finder: To nye hovedroller besatt

I forrige sesong av Bones fikk vi stifte bekjentskap med karakteren Walter aka “The Finder” som Booth har et litt frynsete forhold til. Dette blir det nå en spinoff serie av som får premiere etter nyttår. Nå er to av hovedrollene i serien besatt. 

Mercedes Masöhn, tidligere medlem av Sarah sitt sexy C.A.T. Squad i spionkomedien Chuck, har landet en av to nye roller i The Finder. Hun får selskap av den 16 år gamle nykommeren Maddie Hasson.

Masöhn skal spille Isabel Zambada, en Deputy U.S. Marshal som har et heftig “friends with benefits” forhold med “Finder” Walter Sherman. Men det er en rynke i den romantiske horisonten: Hun blir hele tiden fridd til fra FBI og ønsker en gang å bli den den første hispanic Attorney General i USA. Og da vet hun at Walter sine krumspring som privatetterforsker kan bli et hinder på veien.

Maddie Hasson skal spille Willa, en manipulerende, kynisk og ekstremt smart tenåring som er født inn i en familie av kriminelle, og hun lærer alt for tidlig i livet et triks eller tusen. Hun er for øyeblikket løslatt på prøve (!) og hjelper Walter og Leo i baren “Ends of Earth”. Men like ofte ender hun opp med å hjelpe dem i etterforskningene.

Disse to fyller rommet etter Saffron Burrows (Deep Blue Sea), som hadde en rolle i pilotepisoden, men som ikke vil være med videre i serien. The Finder starter i januar, og fyller torommet etter Bones. Bones tar pause etter nyttår når Emily Deschanel (Brennan) skal ha mammapermisjon.


Advertisements

About SerieFreak

Mona er en selverklært SerieFreak og har egen blogg som beviser det. Er 35 år, utdannet siviløkonom fra NHH og godt etablert i Tønsberg med mann og to barn. Skriver også for nettstedet Serienytt.no

No comments yet... Be the first to leave a reply!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: