Dexter: Ny sesong 6 trailer

2.oktober fortsetter Dexter sin morderiske livsstil og denne gangen er han på søken etter tro. Jepp, folkens. Vi vil få religiøse undertoner denne sesongen, men selvsagt vil det være på en særdeles Dexter-aktig måte, så ikke forvent lange bønnemøter og en “snill” Dexter. 

Her er en ny trailer for sesong 6 med massevis av nye scener:

Hva kan vi forvente denne sesongen?

  • Dexter er tilbake og klar for å leke. Vi har hoppet frem i tid og Dexter er over tapet av både Rita og Lumen. Han har innsett at et intimt forhold ikke er riktig for han.
  • Harrison skal begynne på skolen, og Dexter vet hva han IKKE ønsker å overføre til sønnen sin. Spørsmålet han sliter med er HVA han skal overføre til han. Så et stort tema i sesongen blir tro og om dette er noe han skal benytte seg av. Men før han eventuelt kan gjøre det, så må Dexter finne ut av hva tro er. Og dette gjøres selvsagt i ekte Dexter-stil.
  • Deb og Quinn bor fremdeles sammen. LaGuerta og Batista har tatt ut skilsmisse. Utenom det, så er ting mer eller mindre som før.
  • Dexter og Quinn har nådd en slags våpenhvile og tolererer hverandre pga Deb. Quinn vet at Dexter ordnet slik at blodet på skoen hans ikke ble linket til Liddy, og er takknemlig for det på sitt eget vis.
  • Det er enda ikke bestemt når og hvordan Deb vil oppdaget Dexter sin hemmelighet. Men det er ingen tvil om at hun på et eller annet tidspunkt vil gjøre det. Antagelig trenger vi ikke å forvente at det blir denne sesongen…
  • Vi vil ikke se noe til Rita sine barn, Astor og Cody, denne sesongen. Men de vil bli referert.

Nye fjes i sesong 6:

Josh Cooke

Josh Cooke (Better with you) skal spille Louis Greene, en ny laboratoriumsassistent  ved Miami Metro og en venn av Dexter sin kollega Maskua (C.S. Lee). Karakteren beskrives som et datageni og en smule arrogant som følge av det.

Edward James Olmos (Battlestar Galactica) vil ha en sentral rolle i sesong 6. Han skal spille en brilliant og karismatisk professor innen religion.

Colin Hanks

Colin Hanks (Roswell, Mad Men, Good Guys) vil også han en viktig rolle. Det er ikke frigitt spesielt mye informasjon om karakteren, og Hanks selv ville ikke avsløre for mye da TVLine møtte på han under årets ComicCon. Men de fleste scenene hans er med Edward James Olmos og det er noen glimt av dem i den seneste traileren som gir visse hint.

Colin Hanks spiller Travis, en svært intelligent ekspert på antikke gjenstander som blir linket til en serie grusomme mord i Miami. Molly Parker (Deadwood) skal spille søsteren hans.

Aimee Garcia

Aimee Garcia (Off the Map, Trauma) skal spille Jaime, Harrison sin nye nanny. Jaime er også lillesøsteren til Dexter sin kollega Batista, noe som antagelig bare kan føre til problemer. Hva som har skjedd med den forrige nannyen er ikke kjent, men kilder bekrefter at hun enten ble sparket, sluttet eller døde. Jaja.

Billy Brown (Lights Out) spiller Miami Metro sin nyeste etterforsker. Dexter liker ikke endringer, så hvordan dette går blir spennende å se.

Brea Grant (Heroes) vil ble seg i hvit lab-frakk og gå under navnet Ryan Chambers. Hun vil antagelig være noe litt mer enn bare en kollega for Masuka.

 

Advertisements

About SerieFreak

Mona er en selverklært SerieFreak og har egen blogg som beviser det. Er 35 år, utdannet siviløkonom fra NHH og godt etablert i Tønsberg med mann og to barn. Skriver også for nettstedet Serienytt.no

No comments yet... Be the first to leave a reply!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: