Psych: Sneak peek og spoilers for sesong 6

Comic-Con er et mekka av spoilers og sniktitter på kommende sesonger. Her kan du se et Psych klipp som antagelig gir deg hakeslepp. Det omhandler en løgndetektor test, en kjærlighetserklæring og et spørsmål Shawn Spencer virkelig ikke ønsker å svare på…

Sjekk også ut Psych musikkvideo promo “Don’t you (Forget about me)”. 

Info og spoilers fra Comic-Con panelet:

  • Serieskaper Steve Franks innrømmer at han snakket litt over seg da han sa at Psych ville ha en musikalepisode. I etterkant fant han ut at han ikke rakk å skrive en musikal så raskt, så en eventuell episode med sang og dansenummer vil ikke være aktuelt før sesong 7 premieren.
  • Seriemorder historien er avsluttet, men Roday som spiller Shawn lover at det er noe “guffent” som kommer mot slutten av sesongen. De lover at det vil sjokkere seere..
  • Gjesteskuespillere som er klare for sesong inkluderer: Anthony Anderson, Jennifer Finnigan, Tony Hale, Cary Elwes, Jaleel White, Kenan Thompson, Joey McIntyre, Tom Lenk, Malcolm McDowell, Michael Trucco, Diedrich Bader, Jason Priestley, Wade Boggs, Molly Ringwald, Corey Feldman, Danny Glover og William Shatner.
Og når vi først er inne på William Shatner….

About SerieFreak

Mona er en selverklært SerieFreak og har egen blogg som beviser det. Er 35 år, utdannet siviløkonom fra NHH og godt etablert i Tønsberg med mann og to barn. Skriver også for nettstedet Serienytt.no

No comments yet... Be the first to leave a reply!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: