Chuck: Info om sesong 5 fra Comic-Con

Chuck er selvsagt tilstede på årets Comic-Con for å promotere seriens femte og siste sesong. Les her mer om hva vi har i vente…. 

May the Force be with you, Team Bartowski. Star Wars veteran Mark Hamill (Luke Skywalker) skal ha en sentral rolle som sesongens store skurk. Dette er virkelig et scoop, ettersom Hamill for det meste har holdt seg unna skjermen siden den originale Star Wars triologien og for det meste har gitt stemme til ulike animerte prosjekter.Hamill føyer seg inn i rekke av andre høyt profilerte skuespillere med “nerd-kred” som har gjestet Chuck opp gjennom årene.

Back to Basics | Nå som Morgan er det nye intersect, så må Chuck tilpasse seg livet som “normal” igjen. Innledningsvis ønsker han kreftene tilbake igjen, men han må tilbake til basics og således være bedre enn kun intersectet. Han må komme opp med smarte løsninger igjen og lære seg å være en ekte spion.

Ny og forbedret? | Så hva er planen for Morgan? På ekte Morgan Grimes vis så er det full fart fremover. I motsetning til Chuck som tenker gjennom ting og har brydd seg om hvordan handlinger påvirker andre, så ønsker Morgan bare å skade folk og ta hevn. Joshua Gormez som spiller Morgan gleder seg.

Love Story | Casey vil omsider ha møtt noen som er like badass som han selv. Og etter sigende så kan det ligge romantikk i luften. Navnet hennes er Gertrude Verbanski. Chuck vil nå lede Carmichael Industries og deres største konkurrenter er Verbanski-gruppen – den beste spionbedriften i verden.

 

The Break-Up | Hopp over denne, Jeffster fans: Dette er sesongen hvor alt faller sammen mellom Jeff og Lester. Det vil bli en stor krig, og den blir svært dramatisk. Men når alt kommer til alt, så vil det selvsagt være minst et Jeffster nummer før serien er over. De vil gå ut med et smell 🙂

Casting Scoop | Serieskaperne har allerede et par skurker klare som de ikke vil avsløre hvem som skal spille dem enda. Hamill er en av dem, men det er altså flere. Og hva med General Beckman? Hvordan passer hun inn i serien nå som Chuck og team Bartowski ikke lenger jobber for myndighetene? Serieskaperne forsikrer at Bonita Friedericy fremdeles er en sentral del av serien.

Gloom and Doom | Noen vil kanskje ikke overleve denne sesongen. Serieskaperne sier at et slikt potensielt tap vil være stort….

Awesome involvering | Captain og Mrs. Awesome vil fremdeles være sentrale. Nå som Ellie (igjen) kjenner til Chuck sin del av spionverden, så vil det bli mer som en familie-business…

Mama Drama | Ingenting er avgjort enda, men serieskaperne ønsker Linda Hamilton tilbake som Mama Bartowski.

Super Spinoff | Det ble spurt om en spinoff av Chuck er en mulighet, hvorpå Chris Fedak svarte ja. De liker ideen om at Chuck er en prolog for et annet eventyr. Vi krysser fingrene!

Fremdeles The Chuck Show | Og for de som måtte frykte at det blir mindre Chuck nå som Morgan har intersect, så forsikrer serieskaperne at dette fremdeles er Chuck sin serie. Fedak sier at han alltid har ment at serien er på sitt beste når Chuck finner løsningene uten å benytte intersect – nå tvinges han til å stole på seg selv mer og mer.

Skuespillerne ble også spurt om hvordan de ønsket at serien skulle slutte. De fleste svarte at de helst ikke ønsket at den skulle slutte. Zachary Levi (Chuck) takket gråtkvalt fansen for all støtte gjennom sesongene, nær kansellering og støttekampanjer. Zachary Levi fremstår for meg som en av de mest jordnære skuespillerne som virkelig forstår hva fansen setter pris på.

I år etablerte han “Nerd HQ” på Comic-Con – et sted hvor fans kan komme og slappe av, spille spill, få goodies og ikke minst møte stjernene one on one. Han har hanket inn stjerner fra serier som Lost, Firefly, Supernatural, Battlestar Galactica mfl som velvillig stiller opp. Her kan dere se fullstendig program for Nerd HQ.

Sjekk også ut hans nettsamfunn The Nerd Machine 


 

About SerieFreak

Mona er en selverklært SerieFreak og har egen blogg som beviser det. Er 35 år, utdannet siviløkonom fra NHH og godt etablert i Tønsberg med mann og to barn. Skriver også for nettstedet Serienytt.no

No comments yet... Be the first to leave a reply!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: