Fringe: Joshua Jackson eksisterer fremdeles i serien

Helt siden den overraskende avslutningen av sesong 3 av Fringe, hvor Peter rett og slett opphørte å eksistere, så har fans verden over revet seg i håret og lurt på om dette betyr slutten for Joshua Jackson som Peter i serien. Serieskaperne har holdt kortene tett til brystet, men gårsdagens Fringe panel på Comic-Con gjør at mange nå puster lettet ut. 

Da årets Fringe panel ble annonsert, var nemlig Joshua Jackson ikke å finne på listen over deltakere. Dette satte ytterligere fart i spekulasjonene om at Peter nå var en saga blott. Panelet startet med følgende video som viser ymse skuespillere som prøvespiller for rollen som Peter.

Som du så, så avsluttes videoen med Joshua Jackson i fullt “Observer”-antrekk. Det har vært spekulert i om at han muligens vil vende tilbake som en av disse mystiske vesnene.  Like etter at videoen var vist, så entret også Joshua Jackson scenen i eksakt samme antrekk hvorpå han ropte ut “Thank you for coming to Pacey-con 2011!” Dette var en shout-out til Comic-Con 2010 hvor Jackson inviterte til tidenes første Pacey-con i hyllest til hans Dawson’s Creek karakter Pacey Witter. Jeg må si jeg liker skuespillere med selvironi 🙂

Hvorvidt dette observer-stuntet er en gimmick eller et hint for neste sesong, ble ikke avslørt… Men det er trygt å anta at Joshua Jackson i det minste vil fortsette å være en del av Fringe. En kollektiv fanbase verden over puster lettet ut. Phew!

Kort teaser for neste sesong.

“There are things happening here that I can’t even begin to explain, and I am not going anywhere until I can.” Headingen sier baklengs “Where is Peter Bishop?”

Intervju med Anna Torv (Oliviax2):

TVLine har pratet med Anna Torv om sesong 4. Se intervjuet under:

Her er en bunch med bilder fra Fringe på Comic-Con:

About SerieFreak

Mona er en selverklært SerieFreak og har egen blogg som beviser det. Er 35 år, utdannet siviløkonom fra NHH og godt etablert i Tønsberg med mann og to barn. Skriver også for nettstedet Serienytt.no

Trackbacks/Pingbacks

  1. Fringe: Ny “Hvor er Peter?” promo « SerieFreak - August 1, 2011

    […] Les også: Rapport fra Comic-Con: Joshua Jackson eksisterer fremdeles i serien. […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: