Glee: “Klaine” going strong, Rachels mamma tilbake, Sue til valgkamp og andre hint om sesong 3.

I går kunne jeg rapportere at nyheten om at Rachel, Kurt og Finn ville forlate serien etter neste sesong, IKKE stemmer. I dag har jeg fisket opp flere hint om hva vi kan vente oss i Glee sesong 3. 

Back to Basics | Serieskaperne fortalte at de ønsker å bruke mer tid på karakterene i neste sesong (yay!). Det vil bli to mini-sesonger, en før og en etter nyttår. Og så blir det noen større linjer som mikses inn over hele sesongen. Og Rachel sin mamma spilt av Idina Menzel vil også komme tilbake.

Pappaene Berry | Fans av serien har lenge ønsket å møte Rachel sine to homofile fedre. Men i følge Ian Brennan, EP, så er dette vanskelig å få til. På et eller annet tidspunkt vil vi nok møte dem, men ingenting er bestemt enda. Om dette blir denne sesongen eller senere gjenstår å se.

Mercedes sitt kjærlighetsliv | I sesongfinalen ble det hintet om en romanse mellom Mercedes og Sam, men nå som Chord Overstreet har bestemt seg for å ikke komme tilbake i sesong 3, så endrer dette seg. Men Mercedes har en ny kjæreste som hun møtte over sommeren og han er ganske kul. Serieskaperne sammenligner dem med forholdet til Cuba Gooding Jr (Show me the money) og kona hans i Jerry Maguire. Han er en slik type som oppfordrer henne til å ønske mer for seg selv. Og det driver henne i første halvdel av sesongen.

“Klaine” Standing Strong | Kurt og Blaine vil ikke slå opp, lover serieskaperne. Det vil bli konkurranse der, men deres forhold er solid. Glee-produsentene ville ikke avsløre hvorvidt Blaine blir en del av New Directions eller ikke. Darren Criss som spiller Blaine, håper at karakteren hans forblir en del av The Warblers.

Det ryktes forøvrig at Darren Criss er førstevalget til å overta for Daniel Radcliffe  i Broadway stykket “How to Succeed In Business Without Really Trying”. Det morsomme er jo at Darren Criss startet sin karriere som youtube-stjerne etter å vært med på å skape musikalen A Very Potter Musical der han selv spilte Harry Potter. Nå ser det ut til at han følger i Dan/Harry sine fotspor nok en gang 🙂

Ingen Tina/Artie reunion i sikte | Tina og Mike er fremdeles et par og det er ikke planer om en Tina/Artie reunion – ikke enda i hvert fall… Men vi vil få møte Harry sine foreldre, som har helt andre planer for sønnen enn han selv… 

How Sue Sees It | Sue sitt motto denne sesongen blir, “Hvorfor tenke lite?” Hun vil faktisk gå til valg for å få en plass i kongressen på plattformen “Nei til kunst”. Hun vil ikke bare ende New Direction, hun vil gjøre slutt på alle Glee-klubbene.

Ny artisthyllest? | På spørsmålet om det er planer om flere episoder hvor det hedres en spesifikk artist slik som Britney Spears eller Madonna episodene fra sesong 2, så sier de at det er mulig det vil skje, men så fall ikke før i andre halvdel av sesongen.

Beiste forblir | Dot-Marie Jones (Beiste) er tilbake neste sesong og de har spennende planer for henne.


About SerieFreak

Mona er en selverklært SerieFreak og har egen blogg som beviser det. Er 35 år, utdannet siviløkonom fra NHH og godt etablert i Tønsberg med mann og to barn. Skriver også for nettstedet Serienytt.no

No comments yet... Be the first to leave a reply!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: