Nikita: “Mikita” på rømmen, Alex på jakt, Amanda i sjefstolen og Percy ønsker hevn!

Ingen skal beskylde The CW serien Nikita for å ha tempoproblemer. Sammen med Hawaii Five-0 var denne fjorårets mest actionfylte nykommere og det er ingenting som tyder på at ting går roligere for seg neste sesong. Her er noen scoop om hva vi har i vente.

Nikita og Michael vil være på rømmen neste sesong. De sitter på en av Percy sine legendariske Black Boxes fulle av komprimerende informasjon om skurker som duoen vil gå til kamp mot.

Men den største fienden for Nikita blir hennes tidligere “student” Alex, som nå jakter på henne. Vi vil få se en nevekamp dem i mellom tidlig i sesongen og ryktene skal ha det til at både Maggie Q (Nikita) og Lyndsy Fonseca var gule og blå etter innspillingen. Nikita og Alex har som dere forstår et turbulent år foran seg. Og serieskaperne lover at akkurat som forrige sesong, så vil denne sesongen ende opp svært ulik fra hvor den startet.

Alex vil også ha hendene fulle med en ny potensiell romancse, men i begynnelsen så hater hun han til de grader. Men den største prioriteten for Alex er, og vil være hele sesongen, å få tak i Nikita. Hun vil bruke alle midler for å få til det, inkludert hennes linker til Division. Hun jobber ikke for dem, men hun trenger dem for å få til det hun ønsker. Det er noe som kan gå galt når som helst.

Amanda i sjefsstolen | Med henne i ledelsen så vil vi få ny maktdynamikk i organisasjonen. Men den nye jobben vil være tøff ro henne, spesielt takket være en ny fyr fra Oversight som heter Sean. Hun liker dårlig overvåkningen og prøver å rydde opp etter Percy. Hun forsøker å gjøre det til et mer prinsippfast sted, men vi kan vel alle være enige om at Amanda er hundre ganger mer skremmende enn Percy…

Percy i buret | Imellomtiden så er Percy forvist til seriens kanskje kuleste sett. Han har absolutt tatt et fall, men han plotter hevn.

Owen back! | Owen vil være tilbake i episode 2. Han prøver å bli kvitt alle sine helseplager og er sponset av en mystisk kilde. Men vi kan stole på at han ikke vil forsøke å komme mellom Nikita og Michael. Hun har valgt Michael.

Se også opp for en kul story for Ryan Berkoff og kanskje også Alex sin mor.

Her er et intervju med Maggie Q (Nikita) og Shane West (Michael):

About SerieFreak

Mona er en selverklært SerieFreak og har egen blogg som beviser det. Er 35 år, utdannet siviløkonom fra NHH og godt etablert i Tønsberg med mann og to barn. Skriver også for nettstedet Serienytt.no

No comments yet... Be the first to leave a reply!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: