Two and a Half Men: En begravelse, et hussalg og mange, mange eks-kjærester

Etter forrige sesongs Charlie Sheen drama, så er fokuset nå flyttet over på hvordan serien vil bli videre med Ashton Kutcher i en av hovedrollene. Serieskaper Chuck Lorre og co har holdt kortene tett til brystet, men i dagens digitale samfunn så er det neste umulig å unngå lekkasjer. Her er de ferskeste ryktene om den kommende sesongen.

Det ryktes at premieren på sesong 9 av Two and A Half Men vil gå over to episoder. I følge kilder knyttet til serien så skal Charlie Sheen sin tidligere karakter, Charlie Harper, være død og at sesongpremieren vil omhandle hans begravelse. Charlies tidligere kjærester vil komme tilbake i denne anledningen og i tillegg så vil huset hans bli lagt ut for salg. Vi vil da også få se potensielle kjøpere komme innom på visning og etter sigende så skal virkelig stjerner og skuespillere fra andre Chuck Lorre serier komme innom. Ashton Kutcher skal da være en av dem. Men hvorvidt han skal spille “seg selv” i serien eller en karakter sies det ingenting om .

For å holde spenningen lengst mulig så er alle skuespillerne og også publikum som er tilstede under innspillingen (deler spilles inn med publikum i salen) bedt om å signere kontrakter om å holde alle spoilers hemmelig frem mot premieren.

UPDATE!!! 

I dag av ble det avdekket at Ashton sin karakter heter Walden Schmidt og er en internettmilliardær med knust hjerte….

Advertisements

About SerieFreak

Mona er en selverklært SerieFreak og har egen blogg som beviser det. Er 35 år, utdannet siviløkonom fra NHH og godt etablert i Tønsberg med mann og to barn. Skriver også for nettstedet Serienytt.no

2 Responses to “Two and a Half Men: En begravelse, et hussalg og mange, mange eks-kjærester”

  1. Blir spennende å se hvordan den nye sesongen blir=)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: