Eureka: Fornyet forrige uke – kansellert denne uken.

Forrige uke kom nyheten om at Syfy fornyet Eureka, som nå står ovenfor sin femte sesong, for en kortere sesong 6. Sesong 6 var da tenkt å avslutte serien. I går hadde de ombestemt seg…

Eureka har lenge vært en av SyFy sin mest populære serier. I fjor ble serien fornyet for sesong 5 som vil bestå av en spesial-juleepisode + 12 episoder som vil bli sendt på vårparten 2012.

Forrige uke fornyet SyFy altså serien for ytterligere en sesong. Den sesongen skulle være på 6 episoder og markere slutten på serien. I går kom kontrabeskjeden.

Er det bare meg, eller er det ekstra mye frem og tilbake og misforståelser for tiden? *host* Glee *host*

About SerieFreak

Mona er en selverklært SerieFreak og har egen blogg som beviser det. Er 35 år, utdannet siviløkonom fra NHH og godt etablert i Tønsberg med mann og to barn. Skriver også for nettstedet Serienytt.no

4 Responses to “Eureka: Fornyet forrige uke – kansellert denne uken.”

 1. ja leste i forgje uke at det var planlagt 6 episoder for sesong 6, så kom det i dag at d ikke kom noen sesong 6 likevel. Så tenkte jeg bare “all good things comes to an end at some point”.

  komisk nok kan jeg ikke komme på noen Syfy channel serier som har vart over 5 sesonger. Stargate SG-1 teller barre fra sesong 6-10 siden sesong 1-5 ble gitt ut av Showtime, så syfy ga den kun 5 sesonger også =P

  • Ja, alt ender til slutt og det er for så vidt bedre når vi vet det i forkant av den siste sesongen, heller enn å få det slengt i fjeset mot slutten av sesongen eller etter at sesongen er over.

   Sjekket litt og tror jaggu meg du har rett i det med fem sesonger og syfy. Hadde ikke tenkt på det selv, så godt observert. Er det en intern syfy-regel mon tro?

   Hmmm… 🙂

   • De holdt no nesten på å fornye Stargate Atlantis til en sesong 6, men der kom Stargate Universe i forveien og da syntes syfy at SGA hadde gått sin gang og avsluttet den. Den skulle jo egentli også få en oppfålger film, men den kom aldri 😦

    og hva som en hente me Eureka så får den ikke en ny sesong, men man kan si d slik. Spin-offs av Eureka kan skje og de vil sikkert ha dem med 1 eller flere i sesong 4 av Warehouse 13 hvis den for d, siden Fargo er med i sesong 2 og er med i neste episode i sesong 3.

    Ja er greit av man vet at det slutter. vil ikke se at syfy direkte kanselerte Eureka de bare bestemte seg for at serien hadde kommet til sen veis ende.
    Samme skjer jo også med Chuck for jo en siste sesong og vi vet at det er den siste og da blir d skrevet en slutt.

    🙂

    PS: ja jeg vet jeg skriver mange kommentarer, men noen må jo nesten gjøre d XD

   • Bare hyggelig med kommentarer – og du har jo virkelig peiling, så da er det ekstra stas. Keep it up!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: