House: Tidshopp, ny sjef og andre endringer

House avsluttet forrige sesong med et bang. Bokstavlig talt. Her er en oppsummering av hva vi kan forvente oss i kommende sesong.
Du kjører ikke inn i et hus med vilje uten at det får konsekvenser. Og det ser ut til at vår venn House starter sesongen i kasjotten. Det har gått 12 måneder siden “ulykken”, noe som gir serien en fin anledning til å starte med noenlunde blanke ark.

Det er også andre endringer å spore. Cuddy (Lisa Edelstein), er long gone, og det betyr at det trengs en ny Dean of Medicine. Og det er en person vi kjenner. I følge TVLine så er det en av følgende personer:

  • Dr. Jeffrey Cole (Edi Gathegi): Selv om han var en god kandidat i House sin versjon av Hospital Survivor, så fikk han til slutt sparken fordi han gjorde det utenkelige: Inngikk kompromiss med Cuddy…Kanskje er det unfinished business mellom han og hans gamle sjef….?
  • Dr. James Wilson (Robert Sean Leonard): Hvis House sin BFF skulle overta Cuddy sin jobb, så kan det bidra til trykket stemning mellom en av tv-skjermens mest populære “bromances”.
  • Dr. Eric Foreman (Omar Epps): Han erstattet House selv i sesong 6 (etter at Mr. Testy sluttet), så han har antagelig en fordel foran de andre. Eller har han det? Vi har også sett at han er villig til å gjøre “mytteri” når saken er god, så kanskje Princeton Plainsboro vil være motvillige til å la han være sjef for House…
  • Dr. Robert Chase (Jesse Spencer): Han er en type som absolutt ikke unngår kontroversielle beslutninger. Han lot en pasient dø med vilje. Han hadde god grunn, men likevel. Han er et wild card som kan bli et mareritt rent forsikringsmessig for sykehuset. Men et spennende valg for seerne 🙂
  • Dr. Chris Taub (Peter Jacobson): Muligens den eneste kandidaten som er like villig til å bryte reglene som han er god til å komme unna med det. Han er på mange måter House sin ufyselig motpart, noe som ikke sier så rent lite.
  • Dr. Sam Carr (Cynthia Watros): Hvis Wilson sin radiograf eks-kone/eks-kjæreste skulle gjøre et comeback, og i tillegg bli sjefen hans, så vil fyrverkeri garantert være resultatet. Selv om hun muligens ville takle sin eks, så er annet annet spørsmål om hun vil klare ha kustus på House….
  • Edward Vogler (Chi McBride): Oh man! Cuddy overtalte styret i sykehuset til å beholde House og dumpe den nye styreformannen og han generøse donasjon. Ingen tvil at House fikk seg en fiende for livet i Vogler. Er det tid for payback??
Endringer i Team House

Charlene Yi

Charlyne Yi vil dukke opp som fast karakter i neste sesong av House. Yi er en stand-up komiker som blant annet har spilt i filmen Knocked Up og i serien Love Bites. Hun blir en del av House sitt diagnostikk-team.

Odette Annable

Charlene Yi får selskap av Odette Annable som skal spille en House møter i fengsel når sesongen starter, og som etter hvert vil bli nytt medlem av teamet hans. Disse to vil da fylle hullet etter Amber Tamblyn (hennes karakter Martha Masters forsvant i våres) og Olivia Wilde, som bare er forventet å ha en håndfull opptredner som Thirteen.

About SerieFreak

Mona er en selverklært SerieFreak og har egen blogg som beviser det. Er 35 år, utdannet siviløkonom fra NHH og godt etablert i Tønsberg med mann og to barn. Skriver også for nettstedet Serienytt.no

No comments yet... Be the first to leave a reply!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: