True Blood fornyet for sesong 5, Suits fornyet for sesong 2

Så er det offisielt – vi får reise tilbake til Bon Temps også neste sommer. HBO har fornyet suksesserien True Blood for sesong 5. Samtidig offentliggjorde USA Network at de fornyer nykommeren Suits for sesong 2.

HBO offentliggjorde i dag at hit-serien TRUE BLOOD er fornyet for sesong 5 som vil bestå av totalt 12 episoder. Serien, som er skapt av Alan Ball, vil begynne produksjonen senere i år, og neste sesong vil ha premiere sommeren 2012.

For de som eventuelt ikke har sett serien, så blander den romantikk, spenning, mysterier og humor på en genial måte. Den EMMY-nominerte serien finner sted i en tid hvor vampyrer har kommet ut av kistene og bor side om side med vanlige mennesker. Serien sentrerer rundt av-og-på romansen mellom servitrisen og delvis-feen Sookie Stackhouse, som kan høre folks tanker og den 173 år gamle vampyren Bill Compton. TV-serien er basert på Sookie Stackhouse-bøkene av Charlene Harris.

Her er promo for kommende episode av True Blood:

 

USA Network har også fornyet SUITS. Nykommeren har fått fornyet tillit og sesong 2 vil bestå av 16 episoder. Suits har oppnådd kanalens tredje beste rating noensinne av en fersk serien i alle nøkkelkategorier.

Suits handler om superadvokaten (Gabriel Macht) som ansetter en som droppet ut av college  (Patrick J. Adams) som har fotografisk minne, for å hjelpe seg til å beholde ryktet som den beste advokaten. Ettersom protegeen ikke har papirene i orden og mangler all form for utdannelse innen jus, så holder han dette hemmelig for arbeidsgiver og kolleger.

About SerieFreak

Mona er en selverklært SerieFreak og har egen blogg som beviser det. Er 35 år, utdannet siviløkonom fra NHH og godt etablert i Tønsberg med mann og to barn. Skriver også for nettstedet Serienytt.no

No comments yet... Be the first to leave a reply!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: