Vampire Diaries: Sebastian Roche og Jack Coleman klare for gjesteroller

Gjør deg klar for nye fjes i Mystic Falls!

Sebastian Roche

Sebastian Roche, sist sett som Balthazar i Supernatural, hvor han brutalt ble stukket ned og drept av Castiel i sesongfinalen, er nå klar for en gjennomgående gjesterolle i neste sesong av Vampire Diaries.

I følge EP Julie Plec så vil Roche spille en veldig mystisk mann som ser ut til å jakte på vampyrer og da spesielt Klaus. Av en eller annen grunn så virker Klaus, som vanligvis ikke frykter noen, å være bekymret for denne mannen.

Jack Coleman

Roche sin karakter skulle egentlig hete Eric, men ettersom de også vil introdusere en annen karakter neste sesong som heter Bill, så vil de finne et nytt navn. Dette for å unngå sammenligninger med True Blood.

Bill skal spilles av Jack Coleman, best kjent som Noah Bennett i Heroes. Bill er en tidligere innbygger av Mystic Falls som kommer tilbake og peker ut alle feilen det nåværende styret har gjort og gjør for å holde vampyrer ute av byen. Vi kan forvente å bli introdusert for disse karakterene i løpet av de første 9 episodene.

About SerieFreak

Mona er en selverklært SerieFreak og har egen blogg som beviser det. Er 35 år, utdannet siviløkonom fra NHH og godt etablert i Tønsberg med mann og to barn. Skriver også for nettstedet Serienytt.no

2 Responses to “Vampire Diaries: Sebastian Roche og Jack Coleman klare for gjesteroller”

  1. Blir spennende den kommende sesongen=)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: