Potensiell ny serie: The Carrie Diares, Sex and The City på high school

Fremdeles i sorg over at Sex and The City serien er over? En ny tenåringsversjon av Carrie Bradshaw kan dukke opp på tv-skjermen i nær fremtid…

The CW står fremst i køen av kandidater for å adaptere The Carrie Diaries, basert på Sex and The City forfatter Candice Bushnell sin siste bok om Bradshaw sin tid på high school. Det er foreløpig ingen avtaler som er inngått, men det er ting som tyder på at Warner Bros TV vil produsere serien og at Gossip Girl executive producers Josh Schwartz og Stephanie Savage er blitt forespurt om å lede prosjektet. Tidligere Sex and the City manusforfatter/produsent Amy Harris, som skriver for Gossip Girl denne sesongen, vil antagelige skrive om boken for tv.

Ettersom det var HBO som sendte den originale SATC-serien, så har de også rettighetene til The Carrie Diaries. Men siden boken har en mye yngre målgruppe enn det som er HBO sin gjennomsnittlige seermålgruppe, så har de vært på jakt etter andre medier for serien. HBO bekrefter i en pressemelding at diskusjoner om dette er i gang.

Den nye serien vil antagelig bli gjort med et nytt kreativt team. SATC-serieskaper Darren Star vil ikke være involvert og en representant for Sarah Jessica Parker sier at foreløpig i hvert fall, så er hun ikke knyttet til denne serien på noen måte.

Så hva tror du? Er dette en god eller en dårlig ide? Jeg har ikke en gang sett på Sex and The City-serien, men føler vel personlig at dette fenomenet nå, etter to filmer også, er melket ferdig.

Advertisements

About SerieFreak

Mona er en selverklært SerieFreak og har egen blogg som beviser det. Er 35 år, utdannet siviløkonom fra NHH og godt etablert i Tønsberg med mann og to barn. Skriver også for nettstedet Serienytt.no

One Response to “Potensiell ny serie: The Carrie Diares, Sex and The City på high school”

  1. Blir jo spennende å se hvordan det blir. Men som du sier tror jeg også at dette fenonemet er melket ferdig. Har ikke fulgt med hver bidigste episode,men sett sånn av og til (fått med meg filmene).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: