SerieFreaks SerieScoop: Spoilers om Castle, Glee, Bones, Rookie Blue mfl.

Jeg snubler til stadighet over små spoilers fra diverse serier, men tar meg ikke alltid tid til å lage en enkelt bloggpost om det. Så hvorfor ikke samle opp dette i et innlegg?? Voila – si velkommen til SerieFreaks SerieScoop som forhåpentligvis vil bli en ukentlig affære… 

House | Det er umulig å holde House nede selv bak murene. Selv om han er innelåst, så er han sitt vante, nysgjerrige selv som roter seg opp i ting han egentlig ikke har noe med å gjøre. I fengsel møter han sykestue-ansatte Dr Jessica Adams, spilt av nykommer Odette Annabele. Så House ender opp med å løse mystiske sykdomstilfeller også i fengsel og han og Dr Adams ender opp med å hjelpe hverandre. Faktisk så vil Dr Adams oppdage innen utgangen av første episode, at hun og House er mer like enn hun ville trodd.

Glee | Hva har Brittany S. Pierce (Heather Morris) gjort denne sommeren? I følge Heather Morris, så forsvant karakteren hennes inn i Matrix, noe som for så vidt er et greit svar. Etter å ha sett kun et manus, så vet faktisk ikke Heather så veldig mye om hva som er i vente for Brittany, bortsett fra at hun vil ha Artie tilbake. Og dette er jo gode nyheter ettersom alle ønsker dem sammen igjen – utenom Santana selvfølgelig. Dette betyr antagelig at eventuelle Brittany/Santana fans ikke har så mye å glede seg til. Heather Morris personlig tror den ballen er lagt død. Men om serieskaperne er enige i dette, vil bare tiden vise.

Bones | Ettersom Brennan er ganske så høygravid når serien starter opp igjen, så kan vi forvente oss å se Booth samarbeide med en ganske usannsynlig partner en periode. Siden Sweets er den eneste andre FBI-ansatte i teamet, så blir de satt sammen. Og Sweets er storfornøyd med dette, for da får han mulighet til å spill tøffing for en gangs skyld. Daley, som spiller Sweets, forteller at Sweets har en mer psykologisk tilnærmelse enn Brennan og han er flink til å avsløre om folk snakker sant eller ikke.

Kan de ligge en spin-off mulighet her? “Sweets & Sour”?

Sons of Anarchy | Hva er i vente for Jax og Tara i sesong 4? Seriesjef Kurt Sutter forteller at Jax har hatt tid til å tenke en del i fengsel og kommer ut derfra med en mye bedre familiefølelse enn han noen gang har hatt. Så i begynnelsen av sesongen er Jax og Tara styrket som par. Sjekk for øvrig ut Facebook-veggen min for et sneak peek når Jax møter sin nye sønn Thomas for første gang.  Hvor lenge kan vi vente at familieidyllen varer uten komplikasjoner utenfra? I følge Sutter ca en episode….

Californication |  Scott Michael Foster, sist sett som Cappie i Greek, avsluttet nyling innspillingen av en historie som kjæresten til Hank sin datter Becca. Han forteller at han aldri har vært rundt så sprø ting som i den serien og det var veldig moro. Hele poenget med hans karakter er at han er så lik Hank, at det er spenning mellom dem hele sesongen. Californication har premiere på sin femte sesong 8.januar 2012.

Grey’s Anatomy | Callie og Arizona har nå kommet til et nytt og relativt dramafritt sted i forholdet, og Arizona har tid til overs for et veldedighetsprosjekt. Nemlig Karev. Arizona sin historie den kommende sesongen vil være om å være den eneste personen som stiller seg bak Karev. Han klarte å hisse på seg en gjeng med mennesker i slutten av forrige sesong og dette året vil Arizona være en slags talsperson for han og prøve å få han inn i varmen igjen.

Rookie Blue | Hva kan vi forvente mellom Andy og Sam? Sam vurderer seriøst å gå tilbake til undercover-jobben i gjengavsnittet. Hva kan eventuelt få han til å heller bli i 15th Division? Vi venter i spenning….

How I Met Your Mother | Kal Penn vil komme inn som Robin sin psykolog og potensiell flamme i episode 4. Robin kommer til han med alle sine ulogiske følelser for Barney og ender opp med ulogiske følelser for psykologen i stedet.

True Blood | Hvor er vi på vei med Jason/Jessica/Hoyt triangelet? Det vil få en avgjørende vending i episoden som vises søndag denne uken. Et hint: Det involverer planet bak på et pickup truck…

Desperate Housewives | Vil Lynette og Tom finne tilbake igjen før serien ender? Det håper flere på, men det skjer ikke med en gnag. Når serien starter opp igjen så har Tom en ny kjæreste. Lynette vil, i tro Wisteria Lane ånd, spore henne opp og bli venner med henne. De kommer supert overens, helt til Lynette gir henne et ultimatum, noe hun ikke tar særlig pent.

Castle | Vil Beckett og Castle endelig få ut fingeren og bli sammen denne sesongen? Foreløpig peker pilen mot “Neppe”. Det ryktes at en nydelig kunstforsikringsetterforsker vil dukke opp som potensiell flamme for Castle og at kjemien dem i mellom er umiddelbar.

Hawaii Five-0 | Reiko Aylesworth vil komme tilbake tidlig i sesong 2 som Malia, Chin sin ekskjæreste. Det ryktes at de vurderer å bli sammen igjen, men at konflikten mellom Malia og Kono kan være et hinder.

Advertisements

About SerieFreak

Mona er en selverklært SerieFreak og har egen blogg som beviser det. Er 35 år, utdannet siviløkonom fra NHH og godt etablert i Tønsberg med mann og to barn. Skriver også for nettstedet Serienytt.no

One Response to “SerieFreaks SerieScoop: Spoilers om Castle, Glee, Bones, Rookie Blue mfl.”

  1. Så nettopp på sesong avslutningen på Castle(sesong 3). Oboy,den var spennende. Hver sesong håper jeg at noe skjer mellom dem. hehe..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: