Oversikt seriepremierer på Canal+ Series i høst

For de med Canal+Series tilgang så kan de gå høsten i møte med et smil. Mange nye, spennende serier å se frem til. Her får du oversikten.

Falling Skies | 24. august klokken 20.00 er det premiere på Falling Skies, en helt ny serie som har hatt stor suksess på kanalen FX. Liker du apokalyptiske tilstander og kamp mot aliens, så er dette en serie du bør sjekke ut. Et godt alternativ for de av dere som fulgte med på serien V som ble kansellert etter to sesonger. Falling Skies er dessuten (i min mening) en bedre serie enn V og kan skilte med Steven Spielberg på produsent-siden. Serien starter litt tregt, men tar seg opp utover i sesongen. Sesong 1 består av 10 episoder, og serien er fornyet for sesong 2.

True Blood | 25. august kl. 20.00 er det på tide å dra tilbake til Bon Temps for et gjensyn med vampyrer, varulver, feer, shapeshifters og alt det andre som bor i den lille sørstatsbyen.  Denne sesongen står hekser på menyen, noe som selvsagt skaper forviklinger. Serien er fornyet for en 5. sesong. Totalt er det tolv episoder denne sesong.


Entourage | 2. september kl. 20:30 er det klart for siste sesong av Entourage. Vince (Adrien Grenner) forsøker å holde seg nykter, Ari (Jeremy Piven) streber med livet som separert, Drama (Jerry Ferrara) sliter som alltid med selvbildet og Eric (Kevin Connolly) er (selvfølgelig) igjen i et av-på forhold med Sloan (Emmanuelle Chriqui).

Det er også bekreftet at det skal lages en avsluttende film for serien. Mark Wahlberg har lovet det, om han så må betale for det selv. Det ble nok sagt på spøk, men hvis de ikke finner et filmselskap som er villig til å satse på det, så må han kanskje gjøre alvor av det. Det er åtte episoder.

 Curb Your Enthusiasm | 2. september kl. 20.00 vender en annen veteran tilbake, med 8. sesong av Curb Your Enthusiasm. Larry David reiser denne gang til New York, hvor det venter nok av problemer. De ti episodene vises ukentlig.

Strike Back: Project Dawn | 12.september starter en britisk thrillerserie. Strike Back: Project Dawn handler om to agenter for antiterrororganisasjonen Section 20. Dette er oppfølgeren (eller rettere sagt sesong 2) til Strike Back fra 2010. Serien var ikke av den billige sorten og ble spilt inn blant annet i Sør-Afrika, den bygger på boken til tidligere soldat Chris Ryan. De to første episodene, av sesongens totalt 10, blir vist tirsdag 12.  september, før det blir en episode i uken.

Hvorfor Canal+ starter er uklart.

The Borgias | 13. september klokken 20.00 starter det episk historiedramaet The Borgias med Jeremy Irons i hovedrollen. Showtime har alt fornyet serien, som har gjort det bra både blant kritikere og publikum. Serien er satt i renessansens tid i Itialia. Se frem til mye kirkelige intriger. Sesong en består av ni episoder.

I tillegg kan vi se frem til flere episoder av:

  • Shameless (amerikansk utgave),
  • Game of Thrones,
  • Treme,
  • Mildred Pierce
  • Carlos 

About SerieFreak

Mona er en selverklært SerieFreak og har egen blogg som beviser det. Er 35 år, utdannet siviløkonom fra NHH og godt etablert i Tønsberg med mann og to barn. Skriver også for nettstedet Serienytt.no

4 Responses to “Oversikt seriepremierer på Canal+ Series i høst”

  1. Disse seriene kommer på canal+ serie kanalen? er jo så mange av disse kanalene på Canal+

  2. har du noen favoritt tv-serier om vampyrer, samt noen om overnaturlige saker som hekser osv? hadde vært gøy om du lagde en liste ^^

    • Ooooo, interessant 🙂 Jeg skal se om jeg ikke kan få laget et blogginnlegg med oversikt over diverse vampyr/hekse/overnaturlige serier 🙂 Vet ikke om jeg rekker det i dag, men ila et par dager så bør det gå.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: